FOLLOW US: facebook twitter

9ο Φεστιβάλ δήμου Πηνειού: «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» στα Καβάσιλα

Ημερομηνία: 27-07-2021 | Συντάκτης:
Σήμερα Τρίτη 27 .07. 2021 9:30μ.μ. – Μια παράσταση προσφορά της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας

Με την θεατρική παράσταση  «Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ, Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ» Των Νίκου Τσιφόρου – Πολύβιου Βασιλειάδη, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Χάρη Ρώμα, συνεχίζεται σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου το 9ο Φεστιβάλ δήμου Πηνειού. Η παράσταση είναι μια προσφορά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και η είσοδος στο Ανοιχτό θέατρο Καβασίλων θα είναι με πρόσκληση.

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία που θα σας μείνει αξέχαστη, όπως και η θρυλική κινηματογραφική ταινία σε σκηνοθεσία Νίκου Τσιφόρου και σενάριο του ιδίου και του Πολύβιου Βασιλειάδη.  Το 1961 που παρουσιάστηκε η ταινία (από το ομώνυμο θεατρικό έργο)  τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν ενσαρκώσει τα ιερά τέρατα του ελληνικού σελιλόιντ Βασίλης Αυλωνίτης, Γεωργία Βασιλειάδου και Νίκος Ρίζος. Η παράσταση είναι μια θεατρική διασκευή της ταινίας του ’60, στην οποία ο σύζυγος της Μαρίνας χρησιμοποιεί το γαμπρό τους για να καλύπτει τα παράνομα φλερτ του.

Πρωταγωνιστούν : Χάρης Ρώμας, Γιώργος Γαλίτης, Ευτυχία Φαναριώτη και η Τάνια Τρύπη,  καθώς και οι Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Εύη Κολιούλη, Αντώνης Καλομοιράκης και Μαρία Κοκολάκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος