FOLLOW US: facebook twitter

904 δωρεάν εξετάσεις σε παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με Υγειονομικούς Φορείς της Ηλείας στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 13-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μαζί με εθελοντές γιατρούς και οδοντιάτρους πραγματοποίησαν 904 ιατρικές/οδοντιατρικές προληπτικές εξετάσεις σε 387 μαθητές των νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων στο Δήμο Ήλιδας από τις 20 έως τις 24 Νοεμβρίου.

Το πλήρες εξοπλισμένο πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» για ακόμα μια φορά φιλοξένησε εθελοντές γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και οδοντιάτρους με στόχο την παροχή ποιοτικών εξετάσεων στα παιδιά. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, παιδικές φωνούλες και πολλά χαμόγελα πλημμύρισαν το Δημοτικό Στάδιο της Αμαλιάδας. Δεν έλειψαν βέβαια και κάποια δάκρυα αγωνίας για την διαδικασία της εξέτασης, που τα διαδέχθηκαν η ανακούφιση και ο ενθουσιασμός που τελικά τα καταφέραμε και είμαστε δυνατοί!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι κατά την παραμονή του κινητού πολυϊατρείου στο Δήμο Ήλιδας, «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» ανέλαβε με την συνδρομή του επιστημονικού του προσωπικού, να στηρίξει περιπτώσεις που έχρηζαν περαιτέρω κοινωνικής στήριξης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος