FOLLOW US: facebook twitter

8 Έξυπνα Tips Για Να Δείχνετε Πάντα Νέες

Ημερομηνία: 15-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Είστε μαμά, σύζυγος, εργαζόμενη, νοικοκυρά αλλά είστε και γυναίκα, κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε ποτέ! Η καθημερινότητά μας είναι υπερβολικά απαιτητική ώστε να ανησυχούμε και για όλους αυτούς τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε προκειμένου να κρατήσουμε τις συνέπειες του χρόνου μακριά μας.

Απλές και αποτελεσματικές συμβουλές για να ξεγελάσουμε τον χρόνο κερδίζοντας σε νεότητα και λάμψη!   

  1. Ο ύπνος ομορφαίνει

Ο ύπνος είναι ένα από τα ελάχιστα «προϊόντα» ομορφιάς που δεν κοστίζουν απολύτως τίποτα! Ο στόχος είναι 8 ώρες κάθε βράδυ.

  1. Μείνετε μακριά από το ζεστό νερό

Όταν είσαι 20 ετών, μπορείς να κάνεις καυτό μπάνιο, να κοκκινίσεις, να πρηστείς και να συνέλθεις μέσα σε 1 ώρα. Όταν είσαι 30, θα σου πάρει περισσότερες ώρες, ενώ, όταν φτάσεις στα 40+, το δέρμα σου δεν έχει πλέον την ικανότητα να επανέλθει στην αρχική του όψη». Για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε τη νεανική του ελαστικότητα και να αποφύγουμε την ερυθρότητα, καλό είναι να κάνουμε το μπάνιο μας με όσο πιο κρύο νερό μπορούμε να αντέξουμε.

  1. Χρησιμοποιήστε κονσίλερ

Για φυσική κάλυψη, πιέστε το προϊόν πάνω στο δέρμα σας και απλώστε το στην περιοχή κάτω από τα μάτια με το δάχτυλό σας. Τέλος, βεβαιωθείτε ότι δεν έχει μείνει κενό ανάμεσα στις κάτω βλεφαρίδες και το προϊόν.

  1. Να πίνετε πολύ νερό

Τα 8 ποτήρια σε καθημερινή βάση είναι η ελάχιστη προτεινόμενη πρόσληψη νερού, και καλό είναι να την προσαρμόζετε ανάλογα με το αν γυμνάζεστε και πόσο.

  1. Μην ξεχνάτε την ενυδατική σώματος

Προτιμήστε ένα προϊόν με διμεθικόνη, με βάση τη σιλικόνη, και αμέσως θα παρατηρήσετε μια ζωντάνια στην όψη του δέρματος, όπου οι γραμμές του θα μαλακώνουν καθώς θα προσλαμβάνει την υγρασία (σαν τη διαφορά της σταφίδας από το σταφύλι).

  1. Αρκετό αντιηλιακό

Το 99% των ρυτίδων προέρχεται από την έκθεσή μας στην ηλιακή ακτινοβολία, είναι τόσο απλό να προλάβουμε τη ζημιά, από ό,τι να την αντιμετωπίσουμε εκ των υστέρων.

  1. Τονίστε τα φρύδια σας

Για να τα οριοθετήσετε σωστά, να τα «γεμίσετε» με ένα μολύβι ματιών, σε ελαφρώς πιο σκούρα απόχρωση από το χρώμα των μαλλιών σας. Κάντε μικρές, γρήγορες περασιές ακολουθώντας τη φορά των φρυδιών σας και τελειώστε με μια ειδική χτένα για να απαλλαγείτε από τα υπολείμματα του μολυβιού και να «μαλακώσετε» τις γραμμές.

  1. Κάντε απολέπιση

Η απολέπιση με ένα ήπιο σκραμπ 1-2 φορές την εβδομάδα θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, ώστε να αποκαλυφθεί το απαλό και λαμπερό δέρμα από κάτω.

Πηγή: Mommyland.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος