FOLLOW US: facebook twitter

7ο Τουρνουά 3on3 Αγ. Βαρβάρας: Μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία

Ημερομηνία: 02-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με μεγάλη συμμετοχή από πλευράς αθλητών αλλά και φιλάθλων και με  απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Τουρνουά 3on3 street ball στο Αθλητικό Κέντρο Αγίας Βαρβάρας του Πύργου, το τριήμερο 29-31 Ιουλίου, το οποίο διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού Πύργου «ΟΛΥΜΠΙΟΣ» μαζί με τον Ίφιτο Πύργου και με την συνδρομή του Δήμου Πύργου. Νικητές στην κατηγορία των Παμπαίδων ήταν οι 4 Amigos, στους Παίδες αλλά και στους έφηβους οι Buzzer Eaters, στους Veterans οι Βασάνηδες και στην κατηγορία Open η ομάδα «Ψωμί».

Στον τελικό της κατηγορίας Παμπαίδων, οι «4 AMIGOS» επικράτησαν των «LIONS» και η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Ηλείας, Δημήτρη Νικολακόπουλο.

Στην κατηγορία του Παιδικού οι «BUZZER EATERS» κέρδισαν τους «HOOPSTARS» και κατέκτησαν την πρώτη θέση. Νικητές και φιναλίστ βραβεύτηκαν από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Δήμου Πύργου, Γιάννη Αργυρόπουλο.

Οι «BUZZER EATERS» αναδείχτηκαν νικητές και στην κατηγορία του εφηβικού  απέναντι στην ομάδα «DREAM TEAM» και οι παίκτες των δύο ομάδων βραβεύτηκαν από τον Αντιδήμαρχό Παιδείας Δήμου Πύργου, Γιάννη Πλεμμένο.

Στην κατηγορία των Βετεράνων, οι «ΒΑΣΑΝΗΔΕΣ» νίκησαν στον τελικό την «Ζ-ΚΤΙΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗ» και τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού Πύργου «ΟΛΥΜΠΙΟΣ», Βασίλης Φάμελος και από τον Σύλλογο Νέων Καταραχίου, ο Αλέξης Γιαννακόπουλος.

Στην κατηγορία OPEN η ομάδα «ΨΩΜΙ» επικράτησε των «BARBEQUE» και η απονομή κυπέλλου και μεταλλίων πραγματοποιήθηκε από τον βετεράνο καλαθοσφαιριστή και νυν προπονητή στην Ακαδημία του Πύργου ’99, Νίκο Συναδινό.

Στον διαγωνισμό τριπόντων νικητής αναδείχτηκε ο Ηλίας Κυριαζής και η απονομή του κυπέλλου έγινε από τον αντιπρόεδρο του «ΟΛΥΜΠΙΟΥ», Βασίλη Λόλα.

Τέλος, ειδικό βραβείο για την πολύτιμη εθελοντική του προσφορά παρέλαβε ο Κώστας Παναγούλιας από τον συνδιοργανωτή του τουρνουά, Θοδωρή Τσίπα.

Οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι του 2023 με το 8ο Τουρνουά 3on3 street ball, υποσχόμενοι πως για μια ακόμη χρονιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος