FOLLOW US: facebook twitter

7η Νυχτερινή ποδαράτη Ανδραβίδας: Παρουσιαστής ο Ηλίας Γκότσης με συμπαρουσιαστή τον Γιάννη Γαλανόπουλο

Ημερομηνία: 11-02-2019 | Συντάκτης:

Για την 7η Νυχτερινή Ποδαράτη, μια μεγάλη καρναβαλική νυχτερινή παρέλαση που έχει γίνει πλέον θεσμός, προετοιμάζεται η Ανδραβίδα καθώς παίρνουν μέρος εκατοντάδες καρναβαλιστές από όλη την ευρύτερη περιοχή και βεβαίως πάρα πολλοί θεατές. Η 7η Ποδαράτη Ανδραβίδας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 7 το βράδυ. Η δραστήρια ομάδα των εθελοντών που δουλεύει με ασταμάτητο κέφι και μεράκι τόσα χρόνια, έχοντας δώσει ζωή στην πόλη και τις Απόκριες, φέτος ανεβάζει τον πήχη της εκδήλωσης ακόμη πιο ψηλά, δίνοντας έμφαση και στην παρουσίαση της Νυχτερινής Ποδαράτης. Έτσι, παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Ηλίας Γκότσης, γυμναστής & personal trainer που αέγινε γνωστός για την μαχητικότητα του και την παρουσία του, στον αγώνα επιβίωσης του δημοφιλούς «SURVIVOR 2» και στέφθηκε νικητής.

Μαζί του ο δικός μας Γιάννης Γαλανόπουλος  από τον Σταφιδόκαμπο, που πάντα   στηρίζει κάθε πολιτιστική και καλλιτεχνική προσπάθεια που γίνεται στον τόπο του  Το ρυθμό της Αποκριάς σε όλη την πόλη κατά την διάρκεια της παρέλασης φέτος θα δίνει με τις μουσικές του επιλογές και προτάσεις  ο καταξιωμένος DJ Tasos Gavriliadis του Venus Fm 105,1 που θα εκτοξεύσει την διασκέδαση στα ύψη !

Την 7η Νυχτερινή Ποδαράτη, θα ανοίξει  η φιλαρμονική Ανδραβίδας «ΑΡΙΩΝ». Τα πληρώματα με αφετηρία τον κεντρικό δρόμο της πόλης θα διασχίσουν  την Εθνικής Αντιστάσεως και θα τερματίσουν στην πλατεία. Στη Νυχτερινή Ποδαράτη θα συμμετέχουν επαγγελματίες χορευτές, ξυλοπόδαροι, μεγάλος αριθμός πολύχρωμων γκρουπ από κάθε σημείο του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης  καθώς και  των γειτονικών δήμων με κέφι, διασκέδαση, σάτιρα, φαντασία, ευρηματικότητα, έμπνευση και δημιουργικό πάθος. Στόχος της φετινής παρέλασης είναι να ξεπεράσουν σε αριθμό κάθε προηγούμενο οι συμμετοχές όσων θα  λάβουν μέρος. Μετά το τέλος της παρέλασης  όλοι οι καρναβαλιστές αλλά και πλήθος θεατών, θα συγκεντρωθούν στην πλατεία της Αγίας Σοφίας όπου δεκάδες πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον νυχτερινό ουρανό δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Στην πλατεία Αγίας Σοφίας θα υπάρχουν περίπτερα για να κεράσουν δωρεάν όλον τον κόσμο τεντούρα και αναψυκτικά, ενώ οι εκπλήξεις δεν θα έχουν τελειωμό, όπως και η διασκέδαση!

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα και η Καρναβαλική Επιτροπή της Νυχτερινής Ποδαράτης θα δεχτεί με χαρά κάθε συμμετοχή!

Τηλ. επικοινωνίας 6984708760 ,6955850899,6932408622


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος