FOLLOW US: facebook twitter

7η νυχτερινή πεζοπορία με πανσέληνο: Στο μονοπάτι των θαλασσοκρίνων…

Ημερομηνία: 20-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Ακόμα μια νυχτερινή παραλιακή πεζοπορία με πανσέληνο, η 7η κατά σειρά, στο πανέμορφο μονοπάτι των θαλασσοκρίνων και στη διαδρομή Κυλλήνη- Λουτρά- Κάστρο, Αρκούδι, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή.

Σε αυτήν, συμμετείχαν οι Σύλλογοι Ευκλείδης Καλαμάτας, Γαστούνης αλλά και πεζοπόροι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι πεζοπόροι σε μεγάλο μέρος της διαδρομής πεζοπόρησαν δίπλα στ΄ ανθισμένα Θαλασσόκρινα ενώ απόλαυσαν και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα ανάμεσα στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά. Στους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν από το ξενοδοχειακό συγκρότημα Grecotel ένα δωρεάν εισιτήριο για το υδροθεραπευτήριο των ιαματικών λουτρών αλλά και κεράσματα μαζί με το ξενοδοχείο Robinson.

Την 7η πεζοπορία διοργάνωσε η Εθελοντική του Συλλόγου «Επτάλοφος»  Αθηνών, Φυσιολατρία, Οικολογία, Πολιτισμός, Πεζοπορία, μέλος της ΟΦΟΕΣΕ, με Αρχηγό τον πρώην Γ.Γ. της ΟΦΟΕΣΕ και Πρόεδρο Παναγιώτη Αχιλλεόπουλο. Συν-αρχηγοί, ο Πέτρος Ανυφαντής, ο Σπύρος Αχτύπης, ο Γιώργος Κούτουλας, ο Παναγιώτης Κόλιας, ο Νίκος Λυμπέρης και ο Ι. Μάλλιαρης.
Συνδιοργανωτές τα Δ.Δ. Κυλλήνης, Κάστρου, Κάτω Παναγιάς, Νεοχωρίου, Λυγιάς και οι δήμοι Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Πηνειού και η Π.Ε. Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος