FOLLOW US: facebook twitter

780 εμβολιασμοί μέχρι στιγμής στο Κ.Υ. Πύργου

Ημερομηνία: 23-02-2021 | Συντάκτης:
Χωρίς προβλήματα κυλά το πρόγραμμα εμβολιασμού
-«Καμία δόση δε πάει χαμένη» δήλωσε ο Επιστημονικός Υπεύθυνος Γ. Παρασκευόπουλος

Χωρίς προβλήματα και με συνεχόμενη ροή, προχωρά ο εμβολιασμός για τον covid 19 από το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πύργου σε ηλικιωμένους της ευρύτερης περιοχής.

Μέχρι στιγμής έχουν διενεργηθεί, σύμφωνα με τον Επιστημονικά Υπεύθυνο, ιατρό Γιάννη Παρασκευόπουλου, 780 εμβολιασμοί και δεν έχει παρατηρηθεί το παραμικρό πρόβλημα ή αντίδραση σε όσους εμβολιάστηκαν. “Όλα κυλούν ομαλά, από την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί και μάλιστα το τελευταίο διάστημα ξεκινήσαμε και τη διενέργεια των δεύτερων δόσεων του εμβολίου. Η ροή είναι συνεχής και εμβολιάζονται καθημερινά ακόμα και το Σάββατο περίπου 54 άτομα ημερησίως. Μάλιστα, σε λίγες μέρες, από το Μάρτη, ξεκινάμε και πάλι τις πρώτες δόσεις εμβολίου για την ηλιακή ομάδα 75-79».

Παράλληλα, τονίζει ότι είναι ελάχιστα τα ραντεβού που ακυρώνονται και πως καμία δόση δεν πάει χαμένη. «Οι δόσεις βγαίνουν επακριβώς με τα ραντεβού, όταν όμως κάποιο ακυρώνεται, υπάρχει συνεννόηση με τον υπεύθυνο που έχει οριστεί, από την 117ΠΜ και βάσει λίστας, καλούνται και εμβολιάζονται, στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί και αεροπόροι».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος