FOLLOW US: facebook twitter

73χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο

Ημερομηνία: 13-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Απόπειρα αυτοκτονίας στο Ποτόκι

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ένας 73χρονος από τον Πύργο δίνουν οι γιατροί. Ο ηλικιωμένος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας χρησιμοποιώντας το κυνηγετικό του όπλο και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής λίγο πριν από τις δύο στην περιοχή «Ποτόκι» κοντά στον ποταμό Αλφειό.

Ο 73χρονος άγνωστο γιατί, μέσα στην αγροικία όπου διαμένει μόνιμα πήρε το όπλο του και σημάδεψε το κεφάλι του. Πατώντας τη σκανδάλη τα σκάγια διέλυσαν το μισό του πρόσωπο. Μόλις έγινε αντιληπτό το περιστατικό ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Ο 73χρονος μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πύργου, διασωληνώθηκε και αργά το βράδυ συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Πήρε τηλέφωνο και κάλεσε σε βοήθεια

Ο 73χρονος μόλις αυτοπυροβολήθηκε, παρά τους φρικτούς πόνους που βίωνε, κατάφερε να πάρει το τηλέφωνό του και να καλέσει μια γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται σε καλλιέργειές του. Μη μπορώντας να μιλήσει, από τις κραυγές που έβγαζε, η γυναίκα κατάφερε αντιληφθεί πως κάτι σοβαρό συμβαίνει.

Φτάνοντας εκεί βρήκε τον άτυχο άντρα μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σοκαρίστηκε από την εικόνα που αντίκρισε καθώς μετά τον πυροβολισμό, μεγάλο μέρος από το πρόσωπο του 73χρονου έλλειπε. Κατάφερε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ και να καλέσει σε βοήθεια και τελικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο ηλικιωμένος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η γυναίκα είχε αποχωρήσει λίγη ώρα νωρίτερα από το κτήμα και τίποτα δεν φανέρωνε πως θα συμβεί τέτοιο κακό ή ότι ο 73χρονος είχε κάποια τέτοια διάθεση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος