FOLLOW US: facebook twitter

72 θάνατοι σήμερα αλλά πλέον δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

Ημερομηνία: 20-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία
Γράφει ο Χρήστος Κάτσικας

72 θάνατοι σήμερα Παρασκευή, 519 οι διασωληνωμένοι, 2.581 τα κρούσματα, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχούμε…

Εντάξει, μπορεί τα νοσοκομεία να είναι γεμάτα, μπορεί οι γιατροί και οι νοσοκόμοι να είναι στα όρια της κατάρρευσης, μπορεί οι ΜΕΘ να μην χωρούν άλλους, αλλά τα καλά νέα είναι εδώ: Η κυβέρνηση της Ν.Δ. θα αγοράσει έως 24 αμερικάνικα F35 με πιθανό κόστος 3 δισ. δολάρια, θα προσλάβει 2.700 αστυνομικούς κι άλλους 2.500 δημοτικούς αστυνομικούς ο δήμος Αθηναίων.

Επίσης όπως μαθαίνουμε στην παραλαβή 100 ακόμη μοτοσυκλετών «από το ελεύθερο εμπόριο» προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ την Παρασκευή, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μοτοσυκλετών που έχει παραλάβει από την αρχή της χρονιάς σε 778!.

Παράλληλα, μέσω του λογαριασμού γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και του διευθύνοντος συμβούλου της στα κοινωνικά δίκτυα, έγινε γνωστό πως η αστυνομία παρέλαβε 370 νέα περιπολικά!

Για την ασφάλειά μας. Για να μην ανησυχούμε.

Παράλληλα για να ενισχύσει το σκέλος «φρόνιμος και ασφαλής πολίτης είναι ο ενημερωμένος σωστά πολίτης» θα μοιράσει πάλι κάποια επιδότηση στις ηλεκτρονικές μας γκουβερνάντες, τα πρόθυμα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους της σχολής «Πορτοσάλτε – Οικονόμου».

Τι να τους κάνουμε τους γιατρούς και τις ΜΕΘ; Πεταμένα λεφτά…

Πηγή: efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος