FOLLOW US: facebook twitter

7000 ευρώ έκαναν “φτερά” – Οι διαρρήκτες έκλεψαν το κομπόδεμα ηλικιωμένου στον Πύργο

Ημερομηνία: 05-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

klopi-karta-porta

Η βόλτα για τα πρωινά ψώνια κόστισε πολύ ακριβά για 88χρονο στον Πύργο το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Όση ώρα αυτός απουσίαζε από το σπίτι του, οι κλέφτες «οργίαζαν». Το περιστατικό συνέβη σε κεντρικό σημείο του Πύργου στην οδό Θεοτόκη.

Η διάρρηξη συνέβη στο διάστημα της απουσίας του 88χρονου από τις 9 έως τις 2 το Σάββατο, σίγουρα όμως οι κλέφτες χρειάστηκαν πολύ λιγότερο χρόνο για να δράσουν. Εκείνο που παραξένεψε την Αστυνομία πάντως ήταν πως δεν υπήρξαν ίχνη παραβίασης στη μονοκατοικία που διαμένει ο 88χρονος.

Οι δράστες μπήκαν εκεί και άρχισαν να ψάχνουν τους χώρους. Φτάνοντας στο υπνοδωμάτιο, άρχισαν να ψάχνουν στην ντουλάπα. Εκεί τους περίμενε ένας μικρός θησαυρός… Το κομπόδεμα που είχε καταφέρει ο 88χρονος να συγκεντρώσει για τη δύση της ζωής του. Εφτά χιλιάδες ευρώ… Οι δράστες έφυγαν με τις τσέπες γεμάτες, χωρίς να αφήσουν ίχνη πίσω τους. Και ο 88χρονος απαρηγόρητος για αυτό που συνέβη κατήγγειλε το γεγονός στους αστυνομικούς που διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος