FOLLOW US: facebook twitter

6ο GNN 3on3 Streetball: Καλύτερο από ποτέ! (φωτό)

Ημερομηνία: 16-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φαντασμαγορική η είσοδος των δύο ομάδων στον τελικό της OPEN.

Φαντασμαγορική διοργάνωση, γέμισε η πλατεία του Πύργου

 

Το φετινό 6ο GNN  3on3 Streetball, που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Λάμπη Μιχαλακόπουλου, ήταν κατά κοινή ομολογία το καλύτερο που έγινε ποτέ! Τέσσερις μέρες με ρεκόρ συμμετοχών από τις ομάδες στις πέντε κατηγορίες (60 συνολικά), πλούσιο θέαμα, γεμάτες κερκίδες, εκατοντάδες κόσμου στην πλατεία του Πύργου. Με αποκορύφωμα τους τελικούς της Κυριακής, όπου η διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με φαντασμαγορική είσοδο των δύο ομάδων του τελικού της κατηγορίας OPEN, «Yiannis Hairstyle» και «Axaiotes», με τα φωτορυθμικά και τις cheerleaders του Αιόλου Πατρών, και την παρουσία των κωμικών Φάνη Λαμπρόπουλου, Νίκου Ράπτη που ανέβασαν κατακόρυφα το κέφι. Όλα αυτά έδωσαν σε όλους την αίσθηση πως πρόκειται για μια διοργάνωση διεθνούς βεληνεκούς και αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές Νίκο Τσίτσο, Νίκο Συναδινό και Γρηγόρη Κακολύρη.

Επιπλέον, την Κυριακή βραβεύτηκαν ο Πατρινός προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς για την ανάδειξή του ως καλύτερου προπονητή της φετινής Basket League και η οικογένεια του αδικοχαμένου Λάμπη Μιχαλακόπουλου. 

Μια από τις πιο εντυπωσιακές φάσεις του τουρνουά.

Οι νικητές ανά κατηγορία

Στην κατηγορία OPEN επικράτησε η ομάδα «Yiannis Hairstyle». Στην U15 οι  «Άσχετοι». Στη U18 η ομάδα «Ψωμί». Στην κατηγορία των Βετεράνων οι «Gangsters» και τέλος στις Γυναίκες η  «Drink Team».

Τα παιχνίδια του Σαββάτου και της Κυριακής σφύριξαν διαιτητές από την ΕΣΚΑΗ, οι Ελένη Κωνσταντινίδου, Μάριος Κανελλόπουλος, Κωνσταντίνος Κωστής, μαζί με τον Σπύρο Σταθόπουλο, ώστε να υπάρχει ακριβοδίκαιη διαιτησία. Είπαμε, οι διοργανωτές προέβλεψαν και την παραμικρή λεπτομέρεια…

Οι νικητές της OPEN, η ομάδα «Yiannis Hairstyle».

 

Οι διοργανωτές Τσίτσος, Συναδινός, Κακολύρης, τίμησαν την οικογένεια του Λάμπη Μιχαλακόπουλου.

 

Στιγμές από τη διοργάνωση

Οι διοργανωτές με τους Φάνη Λαμπρόπουλο, Νίκο Ράπτη.

 

Οι cheerleaders του Αιόλου Πατρών… ανέβασαν τη θερμοκρασία.

 

Φάση από την κατηγορία U18.

 

Οι κερκίδες ήταν ασφυκτικά γεμάτες και τις τέσσερις μέρες του τουρνουά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος