FOLLOW US: facebook twitter

Σκληρή γλώσσα από τους εργαζόμενους του ΓΝ Αμαλιάδας – Κόντρα στο “ένα εφημεριακό κέντρο”

Ημερομηνία: 15-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία
ergazomenoi-nosok-amaliadas
Aνακοίνωση σε σκληρή γλώσσα εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων του ΓΝ Αμαλιάδας, με αφορμή τη θέση της 6ης ΥΠΕ για λειτουργία ενός εφημεριακού κέντρου στην Ηλεία, στο Γ.Ν. Πύργου. Μετά τη προχθεσινή γενική συνέλευση όπου οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε αυτή την προοπτική, χθες το Σωματείο εξέδωσε δελτίο Τύπου που αναφέρει πως θα συνεχίσει τον αγώνα για την ανατροπή «των πολιτικών που έχουν ως στόχο την συρρίκνωση και υποβάθμιση των δημόσιων δομών υγείας».

Η ανακοίνωση
Η διγλωσσία της κυβέρνησης και των εκπροσώπων της σε ότι αφορά τη λειτουργία του Νοσοκομείου μας ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !!!! Οι πρόσφατες διαβεβαιώσεις του υπουργού υγείας, του διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ., των κυβερνητικών βουλευτών για αναβάθμιση και απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας αποδεικνύονται (όπως επανειλημμένα έχουμε καταγγείλει) ψεύτικες και υποκριτικές… Ήδη την 12-9-2016 ο διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ. και επίσημα πλέον με το 37727/12-9-2016 έγγραφό του προτείνει το «περίφημο» ΕΝΑ ΕΦΗΜΕΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ με έδρα τον Πύργο !!!! Δηλαδή το Νοσοκομείο Αμαλιάδας χωρίς ανοιχτές εφημερίες, χωρίς λειτουργία Τ.Ε.Π.!!!! Και αυτό το «βαφτίζει» αναβάθμιση !!!! Ποιος εργαζόμενος, ποιος απλός πολίτης μπορεί αλήθεια να το πιστέψει; ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!

Και σαν να μην έφτανε αυτό…. Συνεχείς ενέργειες αποδεικνύουν την πραγματική πολιτική που θέλουν να εφαρμόσουν. Ήδη σήμερα νεοδιοριζόμενη νοσηλεύτρια πριν καλά – καλά αναλάβει υπηρεσία στο Νοσοκομείο μας με εντολή της 6ης Υ.ΠΕ. (σαν φαντάρος με το φύλλο πορείας στα χέρια) μετακινείται στο Νοσοκομείο Πύργου (Μ/Γ κλινική) γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τόσο την άποψη των υπηρεσιακών παραγόντων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας όσο και τις τεράστιες ανάγκες του σε ανθρώπινο δυναμικό.
Μετακινείται επίσης για άλλη μια μέρα επιπλέον η μοναδική ράπτρια που υπηρετεί στο Νοσοκομείο μας προς κάλυψη αναγκών στον Πύργο. Ο «μονόδρομος» συνεχίζεται… ΕΛΕΟΣ  ΠΙΑ !!!!

Οι εργαζόμενοι μαζί με τους πολίτες δεν πιστεύουμε πιά τίποτα από τα «ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ». Θα ανατρέψουμε με τους αγώνες μας όλες αυτές τις πολιτικές που στόχο έχουν τη συρρίκνωση και υποβάθμιση των δημόσιων δομών υγείας… Το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ έχει προσφέρει πολλά και το έχει πραγματική ανάγκη ο Ηλείος πολίτης !!!! Και θα προασπίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία του με όλες μας τις δυνάμεις….
Καλούμε τη διοίκηση της 6ης Υ.ΠΕ. να ανακαλέσει άμεσα την παραπάνω αναφερόμενη πρόταση  περί «ενός εφημεριακού κέντρου» και αν πραγματικά στοχεύει όπως δηλώνει στην αναβάθμισή του να προβεί σε τέτοιου είδους ενέργειες (προσλήψεις, χρηματοδότηση) που θα το επιβεβαιώνουν. Διαφορετικά οι αντιδράσεις και οι κινητοποιήσεις του Σωματείου μας μαζί με την κοινωνία θα είναι άμεσες και δυναμικές.

ΘΑ  ΜΑΣ  ΒΡΟΥΝ  ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ !!!! – ΔΕΝ  ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΜΜΙΑ  ΕΚΠΤΩΣΗ  ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ  ΥΓΕΙΑ»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος