FOLLOW US: facebook twitter

61η εθελοντική αιμοδοσία στο Τραγανό από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Τραγανού «Η Ελπίδα» την Κυριακή 20 Οκτώβρη

Ημερομηνία: 15-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εθελοντών Τραγανού «Η Ελπίδα», διοργανώνει την Κυριακή 20 Οκτώβρη, την 61η  Εθελοντική Αιμοδοσία του καλώντας εθελοντές αιμοδότες, νέους και παλιούς να συμμετέχουν. Όπως τονίζει στο Δ.Σ « Η διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και η συμμετοχή στις Αιμοδοσίες, αποτελούν ανεκτίμητη κοινωνική προσφορά.

Το καλοκαίρι τα αποθέματα σε αίμα ελαχιστοποιούνται ή κάποιες φορές, μηδενίζονται.Μερικά λεπτά και λίγο αίμα είναι αρκετά για να σωθεί η ζωή ενός συνανθρώπου μας.

Στα είκοσι επτά  χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου μας, έχουν βοηθηθεί τα μέλη μας  και οι οικογένειές τους, καθώς επίσης και εκατοντάδες άγνωστοι πάσχοντες συνάνθρωποί μας .Με χρηστή διαχείριση και ανθρωπιά συνεχίζουμε.Ελπίζουμε στην δική σας θετική ανταπόκριση στο κάλεσμά μας αυτό και πάλι, με μια προσφορά,  που αναδεικνύει την ανθρωπιά σας και την υπευθυνότητά σας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας  να συμμετάσχουν στην  εθελοντική αιμοδοσία της Κυριακής από τις 09.30 έως 13.00 στο Δημαρχείο της Δ.Ε. Τραγανού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος