FOLLOW US: facebook twitter

600.000 ευρώ για την αναβάθμιση του Ιππικού Κέντρο Ανδραβίδας

Ημερομηνία: 06-07-2019 | Συντάκτης:
Εντάχθηκε στο LEADER το έργο για την βελτίωση των Κτιριακών του Εγκαταστάσεων και την διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου

Στο πρόγραμμα  LEADER εντάχθηκε από τον δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης, με οριστική μάλιστα ένταξη, το έργο για την βελτίωση των Κτιριακών Εγκαταστάσεων και την διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του Ιππικού Κέντρου Ανδραβίδας, με χρηματοδότηση 600.000 ευρώ . Πρόκειται για μια σημαντική χρηματοδότηση που θα συμβάλλει σημαντικά στην καλύτερη λειτουργία του Ιππικού Κέντρου για όλο το χρόνο και όχι μόνο για δυο εκδηλώσεις.  Οι ιππικοί σύλλογοι του Δήμου Ανδραβίδας –Κυλλήνης αλλά και όλοι όσοι αγαπούν το άλογο, σίγουρα νιώθουν την μεγάλη χαρά και την αισιοδοξία για ένα έργο που το ζητούσανε τόσα χρόνια και μένει πλέον να δημοπρατηθεί σύντομα.

Το έργο προβλέπει ένα ελαφρά υπερυψωμένο ισόγειο κτίριο πολλαπλών χρήσεων του Ιππικού Κέντρου, με τους παρακάτω λειτουργικούς χώρους,Χώρους εισόδου – υποδοχής,  Χώρο μόνιμης έκθεσης που θα αφορά την πλούσια ιστορία της ιππασίας στην περιοχή,  Χώρος Προβολών – Εντευκτήριο, Αναψυκτήριο και Γραφείο Διεύθυνσης.  Το συνολικό εμβαδόν του Ισογείου είναι 207,45 τ.μ.

Επίσης προβλέπεται υπόγειο στο οποίο χωροθετούνται: αποθήκη, αποδυτήριο προσωπικού, χώροι υγιεινής (και για ΑΜΕΑ) και το μηχανοστάσιο του ανελκυστήρα επιφάνειας 68,20 τ.μ.
Επιπλέον, όλος ο περιβάλλων χώρος γύρω από τον αγωνιστικό στίβο θα στρωθεί με φυσικό κυβόλιθο, σε επιφάνεια 1.885,00τ.μ. περίπου, ενώ το κτίριο θα συνδεθεί με την κεντρική είσοδο του κτήματος μέσω ενός σκεπαστού διαδρόμου επί λίθινου δαπέδου, πλάτους 1,80 μ. και συνολικού μήκους 55μ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος