FOLLOW US: facebook twitter

6 εκ. Ε από την Μητρόπολη Ηλείας για φιλανθρωπική δράση!

Ημερομηνία: 30-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Η Ιερά Σύνοδος, κάλεσε με εγκύκλιός της όλες τις Μητροπόλεις της χώρας, να γνωστοποιήσουν τα ποσά που έδωσαν το 2020 για φιλανθρωπικούς σκοπούς και βεβαίως οι πίνακες με τα αντίστοιχα ποσά παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας, μετά την Αρχιεπισκοπή Αθηνών που έχει διαθέσει για το 2020 το ποσόν των 11.593.427 ευρώ, είναι η δεύτερη στη σειρά από όλες τις Μητροπόλεις της χώρας που διέθεσε την περσινή χρονιά για φιλανθρωπικές δράσεις το ποσό των 6.179.080 ευρώ!

Και αν σκεφτούμε την αντιστοιχία του μεγέθους της Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας που δεν μπορεί να συγκριθεί, ηγείται του πίνακα η δική μας Μητρόπολη, η πρώτη στην ουσία από όλες τις υπόλοιπες Μητροπόλεις της χώρας που διαθέτει τόσα πολλά χρήματα για φιλανθρωπικές δράσεις!

Και βεβαίως αυτό είναι έργο του Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανού που πάντα με την ευαισθησία που διαθέτει έχει ως προτεραιότητά του, τους αδυνάτους και έχοντες ανάγκη από βοήθεια, γιατί αυτός είναι ο ρόλος της Εκκλησίας και του Ποιμενάρχη! Και το έχει αποδείξει σε εκατοντάδες  μεμονωμένες περιπτώσεις, καθώς πέρα από τα ιδρύματα τα οποία διατηρεί η Μητρόπολη Ηλείας και στα οποία διαθέτει μεγάλα ποσά, όποτε και από όποιον άνθρωπο ή φορέα ζητήθηκε η βοήθειά του, την είχε!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος