FOLLOW US: facebook twitter

6ο Ολυμπιακό ΜΤΒ – XCO: Στο Κατάκολο από τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου

Ημερομηνία: 17-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

6o-mountain-bike-katakolo

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας διοργάνωσε  με επιτυχία στο βουνό Κατακόλου  το 6ο Ολυμπιακό Μάουνταιν Πύργο.

Ο αγώνας ήταν  διασυλλογικός αλλά είχε  και κατηγορίες ΟΠΕΝ. Νικητής στην Ανδρών στέφθηκε ο Δημ. Δημητρακόπουλος με δεύτερο τον Αιμιλιάνο Βίλα και 3ο τον Κώστα Κούβελα του Ποδηλατοδρόμου. Στους έφηβους επικράτησε ο Κώστας Λαδάς, 2ος  Τσέλλος του Ποδηλατοδρόμου με 3ο τον Αναγνωστόπουλο ενώ στις μικρές κατηγορίες ο Πυργιώτης αθλητής του Ποδηλατοδρόμου Νίκος Κωστόπουλος στο ντεμπούτο του  επικράτησε με διαφορά, όπως και ο Κώστας Καράϊ στην μεγαλύτερη κατηγορία με τους  Πυργιώτες Τριβυζά Πέτρο και Κορωνάκη Χρήστο. Οι Πυργιώτες  Διονύσης Μοσχονάς  1ος στην κατηγορία -20 με δεύτερο τον Νικολακόπουλο Γιάννη, ενώ στην +20 ο Αιγιώτης Μαστροκούκος Μιχάλης πήρε την νίκη. Τέλος στην κατηγορία +30  Νικητής ο Αθηναίος Ευαγγελίου Κώστας και στην +40 ο Πατρινός Κουκουλιέρος Θανάσης. Αρκετοί Ηλείοι τίμησαν τον αγώνα όπως οι: Δούλας Τάκης, Θεοδωρόπουλος Θεόδωρος, Καράμπελας  Παν. ,Μικελόπουλος Κυριάκος, Μικελόπουλος Γιώργος, Βίλλα Ερρίκος, Παπαλάμπρος Άγγελος, Κάτσας Γιάννης, Μπλέσιας Γιάν.

6o-mountain-bike-katakolo2

Ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου ευχαριστεί θερμά τα σωματεία και τους αθλητές που προσήλθαν από το Αγρίνιο, Θέρμο, Τρίπολη, Καλαμάτα, Πάτρα, Αθήνα, Αίγιο και άλλες γωνιές της χώρας και στήριξαν τον αγώνα. Ο αγώνας είχε αρκετές τοπικές συμμετοχές κάτι που είχε και ως στόχο. Ευχαριστεί θερμά τον γιατρό του αγώνα Γιάννη Κουτσαντωνάκη τους εθελοντές Σαμαρείτες και τον Γιώργο Μπαντούνα για την πολύτιμη συμβολή του στο χρονόμετρο. Ο αγώνας αυτός σηματοδοτεί και το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου που θα ξαναρχίσει πάλι τον Μάρτιο.6o-mountain-bike-katakolo1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος