FOLLOW US: facebook twitter

6η εθελοντική αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρισίων

Ημερομηνία: 20-03-2017 | Συντάκτης:

makrisia-aimodosia-2

Την έκτη του εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησε χθες ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακρισίων «Τα Μακρίσια» στα γραφεία του. Στο τέλος της ημέρας η «συγκομιδή» μπορεί να μην ήταν πολύ μεγάλη, αλλά δεν ήταν αμελητέα. Τα μέλη του συλλόγου συμμετείχαν – κάποιοι δεν μπόρεσαν τελικά να αιμοδοτήσουν – και τελικά συγκεντρώθηκαν οκτώ φιάλες αίματος.

Όπως τόνισε και ο Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου, Αντώνης Γριβάκης «… ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη φορά αιμοδοσία. Η προσέλευση είναι ικανοποιητική αν και όλοι πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε και να δίνουμε αίμα γιατί χρειάζεται στους συνανθρώπους μας.

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δεν έχουν συμμετοχή, βλέπουμε περισσότερα νέα παιδιά, πολλά από τα οποία προσεγγίσαμε για να συμμετάσχουν.

Υπήρξαν πολλές φορές που το αίμα που συγκεντρώθηκε από τις αιμοδοσίες μας προσφέρθηκε άμεσα για τις ανάγκες συνανθρώπων μας και αυτό αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο σε αυτό που κάνουμε και ελπίζουμε να έχουμε πάντα περισσότερη συμμετοχή σε κάθε αιμοδοσία» ανέφερε μεταξύ άλλων.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος