FOLLOW US: facebook twitter

59χρονη βρέθηκε νεκρή στην παραλία Κ. Σαμικού

Ημερομηνία: 15-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

pnigmos-samiko3

Τυπικά ευρήματα πνιγμού «έδειξε» η νεκροψία

Στην ακτή μεταξύ Σαμικού και Κ. Σαμικού, βρέθηκε νεκρή μια 59χρονη γυναίκα από το Καλλίκωμο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ίχνη της είχαν χαθεί από το απόγευμα της Τρίτης και η οικογένειά της την αναζητούσε. Τελικά την βρήκε ένα ζευγάρι Ιταλών τουριστών νωρίς το πρωί της Τετάρτης δίπλα στη θάλασσα.

pnigmos-samiko2

Η 59χρονη γυναίκα που ήταν γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία του Καλλικώμου, εντοπίστηκε περίπου στις 8 το πρωί από τους δύο Ιταλούς που κατέβηκαν στην παραλία για μπάνιο. Η γυναίκα βρισκόταν στην ακτή με τα ρούχα της, βρεγμένη με ενδείξεις πως είχε νωρίτερα πέσει στη θάλασσα. Άμεσα κάλεσαν την Αστυνομία που με τη σειρά της κάλεσε το Λιμενικό Σώμα, λόγω τομέα ευθύνης στον αιγιαλό. Αστυνομικοί και Λιμενικοί έφτασαν στο σημείο με επικεφαλής το διοικητή του ΑΤ Κρεστένων κ. Πιτσινή και τον Λιμενάρχη Κατακόλου κ. Κουκουνάρη.

pnigmos-samiko1

Στο σημείο ειδοποιήθηκαν και έφτασαν ο γιος και οι συγγενείς της 59χρονης γυναίκας, που λύγισαν, στη θέα του άψυχου κορμιού της. Λόγω του ότι στο σημείο της παραλίας αυτής ήταν δύσκολη η πρόσβαση ασθενοφόρου και μεταφοράς της σορού της άτυχης γυναίκας, επιστρατεύτηκε τρακτέρ για τη μεταφορά έως το σημείο που βρισκόταν το ασθενοφόρο. Τυπικά ο θάνατός της διαπιστώθηκε στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Κρεστένων και αργότερα μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών. Εκεί διαπιστώθηκε πως έφερε τυπικά ευρήματα πνιγμού. Περισσότερα για την υπόθεση θα αναζητήσει το Λιμεναρχείο Κατακόλου που διενεργεί προανάκριση…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος