FOLLOW US: facebook twitter

55 μόνιμοι διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ στους Δήμους της Ηλείας

Ημερομηνία: 05-01-2018 | Συντάκτης:

Πενήντα πέντε μόνιμοι διορισμοί στους Δήμους της Ηλείας προβλέπονται από τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τις 8.171 μόνιμες θέσεις σε όλη τη χώρα, η προκήρυξη του οποίου αναμένεται να δημοσιευτεί στα μέσα Ιανουαρίου.

Το γεγονός των προσλήψεων είχε ανακοινώσει ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε σχετικά με την ενίσχυση έργων υποδομών για τους δήμους. Οι υπόλοιπες 674 θέσεις από τις 8845 που είχε ανακοινώσει ο Υπουργός θα προκηρυχθούν από ον ΟΑΕΔ.

Αιτήσεις

Στα μέσα του Ιανουαρίου θα δημοσιευτεί η προκήρυξη ενώ στα μέσα του Φεβρουαρίου θα κλείσει το περιθώριο των αιτήσεων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το aftodioikisi.gr για την υποβολή αιτήσεων ακολουθούν 15 ημέρες «ωρίμανσης» (σ.σ. να γίνει δηλαδή γνωστή στο ευρύτερο κοινό) της προκήρυξης μέχρι να ξεκινήσουν οι αιτήσεις: Από 28 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου.

Στις 31 Μαρτίου σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ και αφότου έχει πραγματοποιηθεί έλεγχος επί των αιτήσεων θα δημοσιοποιηθεί ο πίνακας με τα ονόματα οσων διοριστούν.

Ειδικότητες

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν μέσω της νέας προκήρυξης είναι: καθαριστές, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί απορριμματοφόρου, εργάτες καθαριότητας, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες, υδραυλικοί, Εργατών Συνοδών Απορριμματοφόρων, κ.α.

Για όλες τις θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα ζητείται ως μοναδικό προσόν το Απολυτήριο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (απολυτήριο τριτάξιου Γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980, Απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου) ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης Τεχνικής Σχολής Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.

Μοριοδότηση συμβασιούχων

Με αυτόν τον τρόπο στις θέσεις εκείνες που καλύπτονταν από συμβασιούχους, κατά ένα αμφισβητούμενο τρόπο νομιμότητας, αυτό δηλαδή το οποίο είχε αναδείξει και η τελευταία απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, τώρα θα έχουμε μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας. Οι συμβασιούχοι θα λάβουν μόρια για κάθε μήνα εργασίας τους έως συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά οι θέσεις στους Δήμους της Ηλείας:

Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης 4 θέσεις

1 ΔΕ Οδηγών αυτοκινήτων, 1 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, 2 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (Συνοδοί Απορριμματοφόρων).

Δήμος Ανδρίτσαινας Κρεστένων 9 θέσεις

1 ΔΕ Ηλεκτρολόγων, 2 ΔΕ Οδηγών, 1 ΔΕ Τεχνιτών (Υδραυλικών), 3 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, 2 ΥΕ Εργατών Ύδρευσης- Αποχέτευσης.

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας 4 θέσεις

1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων, 3 ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας.

Δήμος Ζαχάρως 2 θέσεις

1 ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων, 1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων.

Δήμος Ήλιδας 11 θέσεις

1 ΔΕ Ηλεκτρολόγων, 1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων, 4 ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων, 5 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας.

Δήμος Πηνειού 5 θέσεις

4 ΥΕ Εργατών- Συνοδοί Απορριμματοφόρων, 1 ΔΕ Οδηγών (Απορριμματοφόρου).

Δήμος Πύργου 19 θέσεις

1 ΔΕ Δενδροανθοκηπουρών, 1 ΔΕ Μηχανοτεχνιτών Αυτοκινήτων, 5 ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων, 2 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων, 10 ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος