FOLLOW US: facebook twitter

53χρονος διακινούσε ναρκωτικά σε Ηλεία και Αχαΐα

Ημερομηνία: 19-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

narkotika-53xronos2

Συνελήφθη χθες στην Πάτρα – Κατασχέθηκε περισσότερο από μισό κιλό ηρωίνης

Ένας 53χρονος από την Πάτρα συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Αχαϊκή πρωτεύουσα έχοντας στην κατοχή του πάνω από μισό κιλό ηρωίνης. Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, φόρεσαν χειροπέδες στο δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών σε Ηλεία και Αχαΐα.

narkotika-53xronos

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, ενήργησαν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του δράστη, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία ηρωίνης, βάρους 291 γραμμαρίων, δεκαέξι ακόμα ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους 263 γραμμαρίων, μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες κάρτες sim, τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο 53χρονος, εκμεταλλευόμενος ότι το σπίτι του γειτνιάζει στη θάλασσα, είχε επιμελώς κρύψει τα ναρκωτικά σε κουφάλες δέντρων (αλμυρίκια) στην αυλή της οικίας του, καθώς και κάτω από βράχια ακτής, δίπλα στον μαντρότοιχο του. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 53χρονος διακινούσε ναρκωτικά στην Αχαΐα και την Ηλεία, ενώ η συνολική χρηματική αξία των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν (553,6 γραμμάρια ηρωίνης και 1,5 γραμμάριο κάνναβης),  ανέρχεται στο ποσό των  7.500 ευρώ. Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος