FOLLOW US: facebook twitter

50 χρόνια Σ.Δ.Π.Η.: Μια εκδήλωση αντάξια της ιστορίας του! (φωτό)

Ημερομηνία: 03-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σπ. Βασιλείου: «Σε πείσμα των καιρών είμαστε εδώ!»

Στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου Πύργου, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ηλείας γιόρτασε το βράδυ της Δευτέρας τα 50 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς με μία εκδήλωση αντάξια της ιστορίας του.

Σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς, αλλά και συγκίνησης, ο Σύνδεσμος τίμησε τη «βαριά» ιστορία του, καθώς σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του ποδοσφαίρου, όπου ξεχώρισε η βράβευση του ιστορικού ηγέτη του Πανηλειακού κ. Σάκη Σταυρόπουλου από τον Δήμαρχο Πύργου κ. Τάκη Αντωνακόπουλο. Μία βράβευση που όπως τόνισε ο κ. Σταυρόπουλος «άργησε 35 χρόνια, αλλά η παράλειψη διορθώθηκε».

Συνολικά βραβευθήκαν 18 σημαντικές προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν επίσης η βράβευση του Δημάρχου Πηνειού και πρώην Προέδρου του ΣΔΠΗ κ. Ανδρέα Μαρίνου, οι βραβεύσεις των ιδρυτών του Συνδέσμου κ.κ. Διονύσιο Δάρρα και Νίκου Λαμπρόπουλου, καθώς και των διαιτητών της Ηλείας που λάμπρυναν με την παρουσία τους τα «σαλόνια» της Α’ Εθνικής.

Ο Πρόεδρος του ΣΔΠΗ κ. Σπύρος Βασιλείου, αφού έκανε αναδρομή στην ίδρυση του συνδέσμου που ακολούθησε την ίδρυση της ΕΠΣ Ηλείας το 1969, ευχήθηκε χρόνια πολλά στο ηλειακό ποδόσφαιρο και τόνισε μεταξύ άλλων: «Σε πείσμα των καιρών και της παρούσας κατάστασης στο ηλειακό ποδόσφαιρο, είμαστε εδώ ώστε να διατηρήσουμε ζωντανό τον Σύνδεσμό μας ως το μόνο νόμιμο φορέα διαιτησίας και με στόχο ν’ αποκτήσει την παλιά του αίγλη. Ευελπιστούμε και πιστεύουμε στην εφαρμογή των νόμων. Η παρουσία σας εδώ και η στήριξή σας διαψεύδει με εκκωφαντικό κρότο αυτούς που επεδίωξαν και επιδιώκουν τον αφανισμό μας!».

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο ΣΔΠΗ, ο Δήμος Πύργου και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, οι Δήμαρχοι Πύργου και Πηνειού Π. Αντωνακόπουλος και Α. Μαρίνος, ο Βοηθός Περιφερειάρχη για θέματα Ολυμπισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού Δ. Νικολακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Πύργου, Ήλιδας και Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γ. Αργυρόπουλος, Δ. Μεσσαλάς, Ν. Κοτσώνης, Β. Παπαδόπουλος και Π. Ανυφαντής, καθώς και εκπρόσωποι βουλευτών Ηλείας.

Οι βραβεύσεις

1) Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος βράβευσε τον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό παράγοντα της Ηλείας, τον ιστορικό ηγέτη του Πανηλειακού κ. Σάκη Σταυρόπουλο.

2) Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος βράβευσε τον εκ των ιδρυτών και πρώην Πρόεδρο του ΣΔΠΗ κ. Διονύσιο Δάρρα.

3) Ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΣΔΠΗ κ. Ανδρέας Δούφας βράβευσε τον μεγάλο Ηλείο διαιτητή και εκ των ιδρυτών του ΣΔΠΗ κ. Νίκο Λαμπρόπουλο.

4) Ο Γ. Γραμματέας του ΣΔΠΗ κ. Γιώργος Ζαχαρόπουλος βράβευσε τον διαιτητή Α’ Εθνικής κ. Γιώργο Αστερή.

5) Ο Ταμίας του ΣΔΠΗ κ. Γιώργος Πολυχρονίδης βράβευσε τον διαιτητή Α’ Εθνικής κ. Μάριο Λαμπρόπουλο.

6) Ο Β’ Αντιπρόεδρος του ΣΔΠΗ κ. Χάρης Αλεξανδρόπουλος βράβευσε τον Δήμαρχο Πηνειού, πρώην Βουλευτή και πρώην Πρόεδρο του ΣΔΠ κ. Ανδρέα Μαρίνο.

7) Ο Αντιδήμαρχος Πύργου κ. Γιάννης Αργυρόπουλο βράβευσε τον Αντιδήμαρχο Ήλιδας και πρώην Δήμαρχο Πηνείας κ. Βασίλη Παπαδόπουλο.

8) Ο Γ. Γραμματέας της ΠΑΚ Ηλείας κ. Ζώης Υφαντής βράβευσε τον διαιτητή Α’ Εθνικής και πρώην Αντιδήμαρχο Βουπρασίας κ. Δημήτρη Κουτρουλή.

9) Το μέλος του ΣΔΠΗ κ. Νίκος Φλεβοτόμος βράβευσε τον πατέρα Ιωάννη Καραγιάννη.

10) Ο Γ. Γραμματέας της ΟΔΠΕ κ. Γιώργος Σπανέας βράβευσε την κ. Βίκυ Σιαχάμη .

11) Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας κ. Δημήτρης Κωσταριάς βράβευσε τον προπονητή κ. Γιάννη Μιχαλόπουλο.

12) Ο εκπρόσωπος της Βουλευτού Ηλείας κ. Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου βράβευσε τον ιστορικό πρώην Γ.Γ. της ΕΠΣ Ηλείας και επί χρόνια αυτοδιοικητικό κ. Λεωνίδα Δημουλιά.

13) Ο διαιτητής Ζακύνθου κ. Νίκος Πατσιαούρας βράβευσε τον ιστορικό πρώην Ταμία της ΕΠΣ Ηλείας κ. Διονύση Πατσούρη.

14) Ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Ολυμπισμού και Αθλητισμού κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος βράβευσε το ιστορικό πρώην στέλεχος της ΕΠΣ Ηλείας κ. Πάνο Κατσώλη.

15) Ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Ηλείας κ. Ανδρέα Νικολακόπουλου βράβευσε τον ιατρό και διαιτητή Α’ Εθνικής κ. Βαγγέλη Δημητρόπουλο.

16) Το μέλος του ΣΔΠΗ κ. Ανδρέας Φωτεινόπουλος βράβευσε τον διαιτητή Α’ Εθνικής κ. Δημήτρη Κρανίτη.

17) Ο Πρόεδρος του ΣΔΠΗ κ. Σπύρος Βασιλείου βράβευσε τον κορυφαίο δημοσιογράφο για θέματα διαιτησία κ. Βαγγέλη Δουκάκο.

18) Ο Πρόεδρος τη ΠΑΚ Ηλείας κ. Πέτρος Μπηλιώνης βράβευσε τον κ. Παύλο Τσάμη.

* Ήταν προγραμματισμένη και η βράβευση του ιστορικού πρώην προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας κ. Άγγελου Αναστασόπουλου, του «προέδρου των Προέδρων», όπως τόνισε ο κ. Βασιλείου, ωστόσο για λόγους υγείας ο κ. Αναστασόπουλος δεν κατόρθωσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος