FOLLOW US: facebook twitter

Τα πέντε γυναικεία κοσμήματα που πρέπει κάθε γυναίκα να έχει φορέσει

Ημερομηνία: 06-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Όλα τα musthave κομμάτια της μπιζιουτιέρας σου

Κοσμήματα Γυναικεία: Είναι εντυπωσιακά, αστραφτερά και η επιτομή της θηλυκότητας και της κομψότητας.

Όλες οι γυναίκες τα λατρεύουν. Τα περισσότερα από αυτά είναι διαχρονικά, μπορούν να φορεθούν από όλες και  να γίνουν μπαλαντέρ που θα σου προσδίδουν διαφορετικά χαρακτηριστικά ανάλογα με το στυλ και το outfit σου.

Ποια είναι, όμως αυτά τα κομμάτια, που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην κοσμηματοθήκη της και μπορούν να κληροδοτούνται από γενιά σε γενιά,  χωρίς να χάνουν την αισθητική τους αξία;

Εμείς συγκεντρώσαμε για σένα τα 5 κοσμήματα που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην μπιζιουτιέρα σου.

12 Σκουλαρίκια κρίκοι ideas | σκουλαρίκια κρίκοι, σκουλαρίκια, κοσμήματα

Κρίκοι

Σίγουρα είναι ένα από τα πιο διαχρονικά κοσμήματα.  Μπορεί να είναι μικροί ή oversized, επιβλητικοί ή minimal, απλοί ή διακοσμημένοι με πέτρες. Ό,τι και να επιλέξεις, οι κρίκοι μπορούν να φορεθούν κάθε στιγμή της ημέρας και να απογειώσουν το look σου στο λεπτό. Ωστόσο, εμείς προτείνουμε μεγάλους χρυσούς κρίκους, οι οποίοι από τα 70’s μέχρι σήμερα, θεωρούνται συνώνυμο της ροκ εμφάνισης και της εκκεντρικότητας. Ιδανικά προτείνουμε να φορεθούν μόνοι τους, με έναν απλό κότσο, που θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Πλατύ Δαχτυλίδι

Ήταν πάντοτε ένα από τα πιο αγαπημένα  κοσμήματα γυναικεία. Ιδανικά μπορεί να φορεθεί στον παράμεσο ή το μικρό δάχτυλο και να συνδυαστεί παρέα με άλλα ίδια δαχτυλίδια ή δαχτυλίδια τύπου chevalier. Tα chevalier από την άλλη πλευρά, αποτελούν μια αγαπημένη επιλογή των γυναικών, αφού είναι ευκολοφόρετα, είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα και στυλ και απογειώνουν το συνολικό σου outfit.

Μικρά Καρφωτά Σκουλαρίκια Σε Κίτρινο Χρυσό 14Κ

Καρφωτά Σκουλαρίκια

Ίσως η πιο δημοφιλής κατηγορία γυναικείων κοσμημάτων. Μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα και είναι τόσο άνετα που σχεδόν ξεχνάς ότι τα φοράς. Υπάρχουν άπειρα σχέδια που μπορείς να διαλέξεις. Τα καρφωτά σκουλαρίκια είναι συνήθως από ασήμι με κάποιο πολύτιμο ή ημιπολύτιμο λίθο, όπως μαργαριτάρι, διαμάντι, αμέθυστο ή κρύσταλλα Swarovski.

Κολιέ

Ένα διακριτικό μενταγιόν με λεπτή αλυσίδα και κάποιο μοτίφ στην άκρη του, όπως σταυρός, ματάκι ή καρδιά, είναι μια υπέροχη και στιλάτη επιλογή που μπορεί να συνοδεύσει διάφορα look σου. Θεωρείται εξαιρετική επιλογή για βραδινές εμφανίσεις ειδικά αν το συνδυάσεις με τα αντίστοιχα σκουλαρίκια, ενώ είναι και το απαραίτητο κόσμημα για layering στο λαιμό, την τάση που ξεκίνησε από το street style και κατακτά σταδιακά και τον κόσμο των κοσμημάτων.

Εδώ, μπορείς να ακολουθήσεις και τις τάσεις της εποχής και να επιλέξεις αλυσίδα τύπου φίδι, που είναι ένα διαφορετικό είδος κολιέ, που προτιμάται αρκετά τον τελευταίο καιρό από ολοένα και περισσότερες γυναίκες.

DOUBLE D BRACELET - FASHIONROOM.GR

Βραχιόλι

Ένα λιτό βραχιόλι ταιριάζει απόλυτα σε έναν λεπτό καρπό και παρά το γεγονός ότι θυμίζει άλλες εποχές,  ενσωματώνεται με ακρίβεια στα σημερινά αισθητικά πρότυπα. Μια λεπτή, χρυσή αλυσίδα σε απλό σχέδιο ή με περίτεχνες λεπτομέρειες και πέτρες είναι το βραχιόλι, το οποίο τόσο μόνο του, όσο και ως μέρος του layering δίνει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε κάθε γυναίκα που το φοράει.

Πολλά από τα κοσμήματα που έχεις στη συλλογή σου έρχονται στην μόδα, ενώ  άλλα φεύγουν από αυτήν. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι ότι τα κατάλληλα κοσμήματα γυναικεία μπορούν να  ενισχύσουν τη φυσική σου ομορφιά, να αναδείξουν την προσωπικότητα σου και να απογειώσουν ακόμη και το πιο απλό outfit σου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος