FOLLOW US: facebook twitter

5 Βήματα για να βρείτε και να επιλέξετε την ΙΔΑΝΙΚΗ Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Ημερομηνία: 31-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

asfaleia-amaxi1

Τώρα που αποκτήσατε το νέο σας όχημα, θα πρέπει να υποστείτε και τις ασυναρτησίες για την εξεύρεση και την επιλογή μιας προσφοράς για ασφάλεια αυτοκινήτου για το νέο σας πρόγραμμα.

Ακόμη χειρότερα, μπορείτε λογικά να μαντέψετε ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες περιμένουν να πατήσουν στην ήδη εξαντλημένη υπομονή σας, αν όχι στην πλήρη αγανάκτησή σας.

Μη απέχοντας πολύ από τους πράκτορες του IRS, τους δικηγόρους διαζυγίων, και τις εταιρείες καλωδιακής, οι ασφαλιστές αυτοκινήτων και η φήμη τους, έχουν προκαλέσει μεγάλο αριθμό καταναλωτών που είναι εκτός εαυτού.

Κυκλοφοριακο κομφουζιο στους δρομους λογω των απεργιων στα ΜΜΜ Φωτο/Χαρης Γκικας

Ευτυχώς, η επόμενη εμπειρία σας με τους ασφαλιστές αυτοκινήτων μπορεί να γίνει πολύ διαφορετική αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές για την εύρεση και επιλογή μιας προσφοράς για την ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Με αυτά τα πέντε πολύ σύντομα βήματα, θα μπορέσετε να βρείτε την καλύτερη ασφάλεια για το αυτοκίνητο σας, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά:

Χρησιμοποιήστε μια online υπηρεσία.

Σήμερα, μία online υπηρεσία σαν αυτή εδώ, είναι ασυζητητί ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μία προσφορά για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Κάνετε όλη τη δουλειά από την άνεση και την ευκολία του σπιτιού σας.

Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να υποβάλετε μία ηλεκτρονική αίτηση, αφήνοντας σας με περισσότερο χρόνο και υπομονή για να εξετάσει τις λεπτομέρειες του προγράμματός σας και τις εκτιμήσεις κόστους.

Επίσης, η βάση δεδομένων μας με εξουσιοδοτημένους ασφαλιστές επιτρέπει την αξιόπιστη σύγκριση μεταξύ αξιόπιστων εταιρειών. Τέλος, μία online υπηρεσία κατά μέσο όρο θα μειώσει το κόστος του επόμενου προγράμματός σας, όχι μόνο με τη δημιουργία ενός άκρως ανταγωνιστικού περιβάλλοντος για την επιχείρησή σας, αλλά και με τη μείωση των γενικών εξόδων για τους ίδιους τους ασφαλιστές.

Μην είστε ντροπαλοί: Να παρέχετε ακριβείς πληροφορίες.

Πολλοί άνθρωποι είναι διστακτικοί σχετικά με την αποστολή προσωπικών πληροφοριών μέσω του διαδικτύου, άσχετα με το πόσο αβλαβείς μπορεί να είναι. Χωρίς αυτές τις πληροφορίες, ωστόσο, δεν μπορείτε να περιμένετε να πάρετε ακριβείς εκτιμήσεις για την προσφορά ασφάλειας του αυτοκινήτου σας.

Ειλικρινά, οι περισσότερες onine υπηρεσίες δεν ζητούν προσωπικές πληροφορίες που δεν είναι ήδη διαθέσιμες στις περισσότερους επιχειρηματικές εταιρείες. Η μόνη εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Ακόμα και αφού πάρετε μία τελική απόφαση σχετικά με το πρόγραμμά σας, οι ασφαλιστικές αυτοκινήτων μπορεί να συνεχίσουν να βομβαρδίζουν το email σας με πληροφορίες και προσφορές. Για να αποφύγετε αυτό το αποτέλεσμα, σκεφτείτε να δημιουργήσετε στα γρήγορα μία νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδικά για την εύρεση και την επιλογή του επόμενου προγράμματος ασφάλειας του αυτοκινήτου σας.

Ψαχτείτε, και κάντε το γρήγορα και “βρώμικα”.

Αντί να μάθουν περισσότερα και να ακούσουν διαφορετικές προτάσεις, πολλοί καταναλωτές είναι πρόθυμοι να υπογράψουν με την πρώτη προσφορά που ακούγεται λογική. Μερικές φορές, αυτό έχει να κάνει με την αγανάκτηση των προηγούμενων επαφών με κάποιον έμπορο αυτοκινήτων.

Ωστόσο, ούτε μιλώντας με κάθε αντιπρόσωπο πωλήσεων από μια χούφτα ασφαλιστών αυτοκινήτων για είκοσι λεπτά, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να βρείτε το επόμενο πρόγραμμά σας. Γι΄αυτό, όταν ξεκινήσετε την αναζήτησή σας, προσπαθήστε να το κάνετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Κοιτάξτε κατευθείαν τα κυριότερα σημεία των δαπανών για ασφάλιστρα, τις προκαταβολές, τα πράγματα που καλύπτονται και τα οφέλη. Μετά, προχωρήστε στον επόμενο ασφαλιστή. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να είστε σίγουροι ότι δεν παραλείψατε την καλύτερη διαπραγμάτευση χωρίς να ξοδέψετε όμως και πολλές ώρες από το χρόνο σας.

asfaleia-amaxi

Ελέγξτε τις επιλογές σας και κάντε διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Μόλις βρείτε λίγο χρόνο για να αξιολογήσετε τις πληροφορίες και τις προσφορές που συγκεντρώσατε, θα πρέπει να είστε σε θέση να περιορίσετε τον ανταγωνισμό στις δύο ή τρεις καλύτερες επιλογές. Αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχετε κάνα δυο διευκρινιστικές ερωτήσεις που θέλετε να ρωτήσετε πριν πάρετε την τελική απόφαση.

Καλέστε ή στείλτε ένα email στους αντιπροσώπους πωλήσεων με αυτές τις ερωτήσεις. Να είστε σίγουροι για το τι ακριβώς είναι και τι δεν είναι στο τραπέζι και βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε άνετα με την επιλογή σας. Αν υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί ακόμα, σημαίνει ότι δεν έχετε ακόμα όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Κάντε διπλό έλεγχο της τελικής σας απόφασης.

Πριν δώσετε έναν αριθμό πιστωτικής κάρτας, στείλετε μια επιταγή, ή κάνετε οποιαδήποτε λεκτική ή οικονομική δέσμευση, θα πρέπει να πάρετε το χρόνο σας να ελέγξετε ξανά την απόφασή σας ελέγχοντας τη φήμη του ασφαλιστή και τα σχόλια των καταναλωτικών.

Φυσικά, όπως και με το IRS ή τους εμπόρους αυτοκινήτων, είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα βρείτε κάποια αρνητικά σχόλια. Από την άλλη πλευρά, αν διαβάζετε πολλές κριτικές που ακούγονται αληθινές και λένε ότι η εξυπηρέτηση πελατών είναι απίστευτα κακή ή ακόμα και παραπλανητική, αυτό θα πρέπει να σας σταματήσει.

Στην τελική, το να βρείτε και να επιλέξετε μία προσφορά ασφάλειας αυτοκινήτου σχετίζεται με το πέρας αυτών των βημάτων όσο πιο γρήγορα και όσο το δυνατόν πληρέστερα. Μην αγνοήσετε κανένα από αυτά, αλλά μην αφήσετε και κανένα βήμα να καταναλώσει ώρες από το χρόνο σας. Μια ισορροπημένη προσέγγιση θα πρέπει να σας οδηγήσει στην καλύτερη πολιτική χωρίς να ανατρέψει την καθημερινότητά σας.

Μερικές ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων παρέχουν εκπτώσεις για την καλή οδήγηση.

Για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε την καλύτερη συμφωνία για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, πάρτε προσφορές από τουλάχιστον τρεις διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρείες. Μπορείτε να επιλέξετε να αντιμετωπίσετε μεμονωμένα τις ασφαλιστικές εταιρείες ή μπορείτε να πάτε σε έναν ασφαλιστικό μεσίτη, ο οποίος εκπροσωπεί αρκετές εταιρείες και να πάρετε τις προσφορές του καθενός.

Με την ασφάλεια αυτοκινήτου, όσο χαμηλότερη είναι η προκαταβολή, τόσο περισσότερο θα πρέπει να πληρώσετε από την τσέπη σας αν εμπλακείτε σε κάποιο ατύχημα. Ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα από την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας είναι να επιλέξετε να πληρώσετε μία υψηλότερη προκαταβολή. Αυτό σημαίνει ότι η ασφαλιστική εταιρεία θα έχει να πληρώσει λιγότερα όταν εμπλακείτε σε ατύχημα, και έτσι τα μηνιαία ασφάλιστρα σας θα είναι λιγότερα επίσης.

Μειώστε τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σας κάνοντας μαθήματα ασφαλούς οδήγησης.

Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων προσφέρουν μια έκπτωση εάν μπορείτε να παρέχετε απόδειξη της περάτωσης των μαθημάτων ασφαλούς οδήγησης. Κάνοντας και περνώντας τέτοια μαθήματα δίνετε την ασφαλιστική εταιρεία μια καλή ένδειξη ότι παίρνετε τις οδηγικές σας ικανότητες στα σοβαρά και μπορεί να στοιχηματίσει σε εσάς.

Αυτό που μόλις διαβάσατε ήταν συμβουλές μαζεμένες από εμπειρογνώμονες για την ασφάλιση αυτοκινήτου με την πρόθεση να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα και να βρειτε το καλύτερο είδος ασφάλισης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος