FOLLOW US: facebook twitter

5η Πανελλήνια Πεζοπορία με Πανσέληνο!

Ημερομηνία: 11-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

eptalofos-pezoporia1

Στις 18 Αυγούστου στο Μονοπάτι των Θαλασσοκρίνων στην Κυλλήνη

  • Διοργανώνει ο Σύλλογος «Επτάλοφος» με τους Δήμους Ανδραβίδας – Κυλλήνης & Πηνειού, την Π.Ε. Ηλείας, Σωματεία και Συλλόγους

Ο Σύλλογος «ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ» συνδιοργανώνει με τους Δήμους Ανδραβίδας Κυλλήνης και Πηνειού, την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας και την Π.Ε. Ηλείας και την συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Γερακίνα» της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. . και το ΕΒΕΑ Ηλείας την 5η Πανελλήνια Νυχτερινή Πεζοπορία με Πανσέληνο στις 18 Αυγούστου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα έναρξης 15.30 μ.μ. στο Μονοπάτι των Θαλασσοκρίνων (Κυλλήνη, Κάστρο, Λουτρά Κυλλήνης, Αρκούδι) στην Ολυμπία γη!

eptalofos-thalassokrina

Το παραλιακό μονοπάτι, είναι πανέμορφο, σε μια από τις ποιο όμορφες περιοχές της Δυτικής Πελοποννήσου, στους Δήμους Ανδραβίδας Κυλλήνης και Πηνειού, με πολλές εναλλαγές, βότσαλα, βράχια, αμμουδιά, δάσος και στο μεγαλύτερο μέρος του θαλασσόκρινα ανθισμένα που ευωδιάζουν τους περιπατητές τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

eptalofos-pezoporia3

Η Συμμετοχή είναι δωρεάν και όσοι λάβουν μέρος στην πεζοπορία διάρκειας 4 – 5 περίπου ωρών, θα πρέπει να είναι υγιείς, σε καλή φυσική κατάσταση, να φέρουν μαζί τους σακίδιο, παπούτσια σπορτέξ με σκληρό πέλμα, χοντρές κάλτσες, δεύτερο ζεύγος παπούτσια, κάλτσες, νερό δυο λίτρα, σταφίδα, σύκα, αντιανεμικό, μπαστούνι, ελαφριά ενδυμασία, μαγιό και για την συμμετοχή σας απαραίτητα φακό..

eptalofos-pezoporia2

Το πρόγραμμα προβλέπει στο τέλος της διαδρομής μια ώρα περπάτημα ξυπόλητος στην άμμο, παιδιά άνω των επτά ετών θα συνοδεύονται.

Οι περιπατητές θ’ απολαύσουν το ποιο ωραίο ηλιοβασίλεμα με φόντο το Ιόνιο πέλαγος, την Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά, και για πάνω από δυο ώρες η πεζοπορία θα γίνεται με πανσέληνο.

Στο σημείο Πετρέλαια ( στου λαγού το πήδημα ) προβλέπεται να γίνει στάση περίπου 45 λεπτών για ν΄ απολαύσουν οι πεζοπόροι το ηλιοβασίλεμα, όπου θα γίνει υποδοχή των περιπατητών από το Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, από το Δ.Δ. Κάστρου, η εθελοντική ομάδα Κάστρου,  ο χορευτικός Σύλλογος θα χορέψει, καθώς και ο Ιππικός Όμιλος Ανδραβίδας.

Κατά την διάρκεια της πεζοπορίας θα γίνει υποδοχή και κέρασμα των πεζοπόρων από τον Γεν. Δ/ντη τ ου Ξενοδοχειακού συγκροτήματος Robinson Kyllini Beach κ. Joerg Schwlli  ενώ πριν το τέλος της διαδρομής, αντίστοιχη υποδοχή και κέρασμα θα γίνει από τον Γεν. Δ/ντη  του GRECOTEL OLYMPIA RESORT, κ. Ευστράτιο Μαυραλεξάκη.

Καταλήγοντας στο Αρκούδι, ο Δήμος Πηνειού και το Δ.Δ. Λυγιάς θα προσφερθούν κεράσματα από την επιχείρηση Τυροκομικών Προϊόντων «Καλομοίρη».

eptalofos-pezoporia4

Εντωμεταξύ, την επόμενη ημέρα Παρασκευή μέλη του Συλλόγου «Επτάλοφος» θα βρίσκονται στο χώρο των Ιαματικών Λουτρών Κυλλήνης (Λασπόλουτρα από ώρα 12.30. π.μ. έως και 13.30 μ.μ. για να παρουσιάσουν και να μυήσουν στους επισκέπτες, την χρήση της λάσπης, του ιαματικού λουτρού, του στεγνώματος των εισπνοών, για σωστή αναζωογόνηση.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, προαιρετικά όποιος ή όποια θέλει να προσφέρει για τα ΑΜΕΑ που φιλοξενούνται  στο Ίδρυμα Κ.Κ.Π.Π.Δ.Ε. ( Πρώην ΚΕΠΕΠ ) Παράρτημα ΑΜΕΑ ΛΕΧΑΙΝΩΝ, Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ!!
Όπως όσπρια, ζυμαρικά, χυμούς, κομπόστες σε κονσέρβα, κατεψυγμένα τρόφιμα, ελαιόλαδο, Πάμπερς, σκόνες πλυντηρίου, χλωρίνες, υγρά γενικής χρήσης.
Επίσης και ρούχα καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, καλοκαιρινά, χειμωνιάτικα διάφορες διαστάσεις, μπορείτε να τα φέρετε, για να τα παραλάβουν από το Ίδρυμα στο Λιμάνι της Κυλλήνης, την ώρα έναρξης της πεζοπορίας.

Σημείο συνάντησης για την Νυχτερινή πεζοπορία, είναι το Λιμάνι της Κυλλήνης στις 15.30 το μεσημέρι. Πληροφορίες για συμμετοχή στο τηλ. 6974070997, Αρχηγός ο Πρόεδρος, κ. Παναγιώτης Αχιλλεόπουλος.

Οι φωτογραφίες είναι από πεζοπορίες με Πανσέληνο  στο Μονοπάτι των ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΙΝΩΝ!!.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος