FOLLOW US: facebook twitter

4ο Αγώνας Π.Π. Motocross/Πλάτανος: Ο απολογισμός της Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

Ημερομηνία: 09-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Α.Ο.Λ.Μ.Ο. εξέδωσε ανακοίνωση για τον 4ο Αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2021, που διοργάνωσε με επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πίστα του Πλατάνου Αρχ. Ολυμπίας. Η Λέσχη της Αρχ. Ολυμπίας, ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν τον αγώνα και όλους τους αναβάτες που συμμετείχαν.

Η ανακοίνωση της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. αναφέρει:

«Ο 4ος Αγώνας motocross Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2021 που πραγματοποίησες το Α.Σ. Α.Ο.Λ.Μ.Ο. στην πίστα Δ.Δ. Πλατάνου Δήμου Αρχ. Ολυμπίας, είναι πλέον παρελθόν. Το σωματείο μας ελπίζει να εξυπηρέτησε τις προσδοκίες των αθλητών και θεατών για μια ορθή και καλή οργάνωση.

Ελπίζουμε να καταφέραμε να αποδείξουμε πως δεν αρκεί να έχεις την καλύτερη «πιστάρα», που σε καμία περίπτωση δεν την έχουμε, υπάρχουν πολλές και πολύ καλύτερες από την δική μας πίστες motocross στην Ελλάδα, αλλά το ανθρώπινο δυναμικό που αγαπά και «γουστάρει» να υπηρετεί αυτό που λέγεται ελληνικό Motocross, αρκεί για μια καλή προσπάθεια.

Λάθη γίνανε και πάντα θα γίνονται για να μας δίνουν χώρο για εξέλιξη και να απωθεί τον εφησυχασμό.

Προσπαθήσαμε πρώτα απ’ όλα οι αθλητές να αισθανθούν τον σεβασμό μας για τον κόπο και τα έξοδα που έκαναν για να μας τιμήσουν με την συμμετοχή τους, ελπίζουμε τουλάχιστον αυτό να το καταφέραμε.

Δυστυχώς οι φωτιές που έπληξαν την περιοχή της Αρχ. Ολυμπίας τον περασμένο Αύγουστο ήταν αρκετές για να αποσυντονίσουν τις τοπικές αρχές στην στήριξη του αγώνα μας. Ελπίζουμε σε ουσιαστικότερη προσέγγιση από πλευράς τοπικών αρχών στο μέλλον.

Υπάρχει όμως και κόσμος που μας αγκαλιάζει σε κάθε μας κάλεσμα, όπως είναι οι χορηγοί μας που συμμετείχαν στην αφίσα και στο φυλλάδιο συμμετοχών του αγώνα και με την ανάρτηση των πανό τους στο χώρο της πίστας. Τους ευχαριστούμε θερμά και αισθανόμαστε μια σιγουριά που ακόμα και σε τέτοιες εποχές υπό καθεστώς πανδημίας δεν διστάζουν να είναι δίπλα μας.

Ευχαριστούμε την UpCycle – Fit&Shape Greece για την χορηγία της και τα δώρα που πρόσφερε στους νικητές όλων των κατηγοριών, ευχαριστούμε θερμά το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Αμαλιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το ιατρικό team για την βοήθεια και την μεγάλη προσφορά τους στον αγώνα μας, ευχαριστούμε θερμά την επιτροπή του αγώνα κ. Τσάγκλα Νίκο, κ. Λαφογιάννη Νίκο, κ. Πατσιλίβα Παναγιώτη, το σωματείο Α.Σ. Άρης Πεντέλης με την εκπροσώπησή του και την βοήθεια του κ. Χριστοδούλου Στέλιου, το Α.Σ. ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης για την πάντα στενή και θερμή συνεργασία, το Α.Σ. Α.Ο.Λ.Α.Π. για την αμέριστη βοήθεια, ευχαριστούμε την κατασκευαστική εταιρεία ΔΟΞΑ ΑΒΕΤΕ, τον πρόεδρο Τ.Κ. Πλατάνου κ. Μυλωνά Πάνο, τον φίλο μας κ. Γιάννη Φράγκο καθώς και πλήθος άλλων ανθρώπων που συντέλεσαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση του αγώνα (ζητάμε συγνώμη αν ξεχάσαμε να αναφέρουμε κάποιον).

Νιώθουμε ικανοποιημένοι που ως Αθλητικό Σωματείο εξυπηρετήσαμε και φέτος τον σκοπό μας, πραγματοποιώντας ένα αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, υπηρετώντας το άθλημα που τόσο αγαπάμε.

Ευχαριστούμε διπλά όλους για την συμμετοχή, την παρουσία, την βοήθεια, την στήριξη, την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος