FOLLOW US: facebook twitter

4η Λευκή Νύχτα: Όλα έτοιμα για την μεγάλη γιορτή της Αμαλιάδας!

Ημερομηνία: 12-08-2022 | Συντάκτης:

4η Λευκή Νύχτα” το Σάββατο 13 Αυγούστου- Η αγορά  της πόλης υποδέχεται τους καταναλωτές μεγάλες προσφορές και απίθανες εκπτώσεις

-Πλήθος εκδηλώσεων από τον Εμπορικό Σύλλογο Ήλιδας


Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την μεγάλη γιορτή της Αμαλιάδας, καθώς μετά από τρία χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας ο θεσμός της Λευκής Νύχτας που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλδιας επιστρέφει στην Αμαλιάδα. Από το απόγευμα του Σαββάτου 13 Αυγούστου 2022 έως τις πρώτες πρωινές ώρες, οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα υποδεχθούν μια πολύχρωμη και φωτεινή γιορτή με ζωντανή μουσική, δράσεις για μικρούς και μεγάλους και πλήθος κόσμου. Τα εμπορικά καταστήματα έχουν ήδη προετοιμαστεί με μεγάλες προσφορές και άριστα προίόντα, με στόχο να προσελκύσουν τους καταναλωτές καθώς για την τοπική οικονομία μια τέτοια διοργάνωση λειτουργεί πάντα ως μια μικρή τονωτική ένεση στο Γολγοθά που ανεβαίνουν εξαιτίας της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης που καθιστά δύσκολη την επιβίωση των επιχειρήσεών τους. 

Στην κατεύθυνση της τόνωσης της αγοράς, ο Εμπορικό Σύλλογος Ήλιδας, εμπλουτίζει την ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ  στην Αμαλιάδα, με ένα πλήθος εκδηλώσεων που θα γίνουν πόλος έλξης  κόσμου από όλη την Ηλεία.

Έτσι, στην πλατεία Αγίου Αθανασίου θα στηθούν εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για μικρούς και μεγάλους, θα είναι εκεί το ΓΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ο ζωγράφος Κρίστο Χάσα με τα χρώματα και τα πινέλα του για δημιουργικές δράσεις για  μικρούς και μεγάλους και ο μάγος ΝΙΝΟ που θα προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα. Στην πλατεία Βιβλιοθήκης, το απόγευμα, συναυλία με τους ΡΟΥΑ ΜΑΤ και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Στις 11 το βράδυ, η γνωστή μπάντα Passepartout θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στην πλατεία Λαζαράκη. Το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων ξεκινά στις 20.00 έως τις 03.00 και ο κόσμος θα μπορεί να ψωνίσει προίόντα σε πολύ καλές τιμές και προσφορές από τα μαγαζιά της πόλης. 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας στο κάλεσμα του προς το καταναλωτικό κοινό αναφέρει:

«Μια ακόμα ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ πλησιάζει! Σάββατο 13 Αυγούστου σας περιμένουμε όλους και σε αυτήν την μεγάλη γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας. Με μεγάλες εκπτώσεις και φανταστικές προσφορές σα καταστήματα της πόλης μας”

Ξέφρενο  πάρτι με τους  PASSEPARTOUT στο Σάββατο στην Αμαλιάδα

Την στήριξη του στον εμπορικό κόσμο της Αμαλιάδας, εκφράζει το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που στο πλαίσιο της 4ης ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, το Σάββατο 13 Αυγούστου μια μεγάλη συναυλία με το συγκρότημα PASSEPARTOUT στην πλατεία Λαζαράκη, στις 11 το βράδυ. Ένα ξέφρενο πάρτι για όλον τον κόσμο που θα  μπορεί να διασκεδάσει και να χορέψει στους ρυθμούς της σύγχρονης μουσικής και με το οποίο θα κλείσουν οι εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας.

Η νεανική μπάντα PASSEPARTOUT αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής  με αγαπημένα τραγούδια και ένα ευρύ ρεπερτόριο, που συνδυάζει  ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Τα είδη της μουσικής που παίζει είναι ποπ, ροκ, ντίσκο, ροκ εν ρολ, δεκαετίες 70’ς και 90’ς από ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, λαϊκό – έντεχνο πρόγραμμα. Με πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο, συνηθιζουν στις συναυλίες τους να παρουσιάζουν ένα μουσικό πρόγραμμα που ικανοποιεί κάθε γούστο αλλά και όλες τις ηλικίες.

Η Passepartout band έχει συμμετάσχει σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με πολλά ονόματα.

Ν. Κοροβέσης: “Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει τον εμπορικό κόσμο της πόλης 

Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης τονίζει ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  στηρίζει τον εμπορικό κόσμο της Αμαλιάδας που δίνει έναν μεγάλο αγώνα επιβίωσης σε δύσκολους καιρούς και αυτό άλλωστε κάνει όλο το καλοκαίρι με το μεγάλο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει σε κάθε πόλη και χωριό της Ηλείας, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία και την διασκέδαση με την τόνωση της τοπικής οικονομίας. “Έχουμε μια άριστη συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ήλιδας, θεωρώ ότι το Σάββατο θα είναι μια μεγάλη βραδιά γιορτής για την Αμαλιάδα και καλούμε όλον τον κόσμο της Ηλείας να δώσει το “παρών”, να διασκεδάσει και να ψωνίσει από τα καταστήματα της πόλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος