FOLLOW US: facebook twitter

4ο Φεστιβάλ Πηνειού – Τριήμερο με θέατρο, μουσική, χορό και κινηματογράφο

Ημερομηνία: 20-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

kokomploko

«Κόκο Μπλόκο» Νίκου Μουτσινά και τα «Ψηλά Βουνά» Ζαχαρία Παπαντωνίου

Τρεις εκδηλώσεις μέσα σε τρεις ημέρες θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Πηνειού στο θεατράκι του Αγ. Νικολάου Καβασίλων. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει θέατρο, μουσική, χορό και κινηματογράφο.

psila-vouna

Την Πέμπτη ανεβαίνει η παράσταση «Ψηλά Βουνά» στο γνωστό λογοτεχνικό έργο του Ζαχαρία Παπαντωνίου, για μικρούς αλλά και μεγάλους. Την Παρασκευή ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαστούνης «Η Αρχαία Ήλις» παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο, το δεύτερο κατά σειρά με χορό, τραγούδι, αστεία δρώμενα και γεύση από κινηματογράφο. Το Σάββατο το κοινό θα απολαύσει την παράσταση του Νίκου Μουτσινά «Κόκο Μπλόκο».

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Βασιλόπουλος «… στο μαγευτικό χώρο του ανοιχτού θεάτρου Καβασίλων, σε αυτό τον χώρο του πολιτισμού καλούμε όλους τους συνδημότες μας, όλους τους Ηλείους, τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους μας σε ένα τριήμερο υπέροχων εκδηλώσεων. Είναι σημαντικό το τριήμερο σε αυτόν τον υπέροχο χώρο πολιτισμού. Πραγματικά, είμαστε υπερήφανοι γιατί και παράγουμε πολιτισμό, είμαστε γνώστες των θεμάτων του πολιτισμού και με την ευκαιρία, το μόνο που μπορώ να πω, σε ότι αφορά στα πικρόχολα σχόλια κάποιου συνδημότη μας για την ποιοτικότατη θεατρική παράσταση Ερωφίλη, είναι ότι εκτός από εμπαθής είναι και άσχετος σε θέματα πολιτισμού και προγραμματισμού εκδηλώσεων. Εμείς σεβόμαστε τα άλλη δύο φεστιβάλ του νομού, προσπαθούμε να συνεργαστούμε, από εκεί και πέρα ας προβληματιστούν κάποιοι γι’ αυτά που κάνουν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος