FOLLOW US: facebook twitter

47χρονος Αλβανικής υπηκοότητας κρατείται για την δολοφονία του 60χρονου Κ. Τσάχαλου στο Καπελέτο

Ημερομηνία: 09-08-2021 | Συντάκτης:

Ένας 47χρονος Αλβανικής υπηκοότητας, που ζούσε μέχρι πριν λίγο καιρό στο Καπελέτο και γνώριζε το θύμα φέρεται να είναι ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος και της ληστείας του 60χρονου ταξιτζή Κώστα Τσάχαλου στο Καπελέτο στις 27 Ιουλίου.

Ο φερόμενος ως δράστης σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται εδώ και μέρες στα χέρια των αρχών και θεωρήθηκε ευθύς εξαρχής ύποπτος, καθώς είχε εντοπιστεί από τις 15 περίπου κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή, να φεύγει από το Καπελέτο, αλλά και να έρχεται ξανά στο χωριο από την παλιά Μανωλάδα που κατοικούσε τον τελευταίο μήνα. Προφανώς γνώριζε ότι το θύμα είχε οικονομική άνεση και φαίνεται να είχε σχεδιάσει το έγκλημα πριν φύγει από το χωριό και να επέστρεψε στη συνέχεια για να κάνει το σχέδιο του πράξη.

Ο 47χρονος κρατήθηκε σχεδον την επόμενη ημέρα από τις Αρχές καθώς φέρεται να είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας. Τα στοιχεία τα οποία πρόδωσαν τον φερομενο ως δράστη, ήταν ότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκε μία καρέκλα με τρία πόδια, το τέταρτο έλειπε και φέρεται να είναι αυτό με τον οποίο επιτέθηκε στον Κωνσταντίνο Τσάχαλο και τον σκότωσε και ο οποίο είχε βρεθεί στο δρόμο από την αστυνομία. Οι Αστυνομικές Αρχές γνώριζαν και το σημείο στο οποίο ο 47χρονος είχε φροντίσει να κρύψει το μηχανάκι με το οποίο, μετέβη και στην συνέχεια έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία προέκυψαν κατά το προανακριτικό έργο των Αρχών, ο 47χρονος γνώριζε καλά το θύμα, όπως άλλωστε γνώριζε και την οικονομική του κατάσταση, ενώ έχει βεβαρυμένο ποινικό μητρώο. Να σημειώσουμε ωστόσο ότι από την πλευρά του προς το παρόν δεν υπάρχει ομολογία.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης έδρασαν από κοινού το Τμήμα Ασφάλειας Αμαλιάδας και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου που από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του δράστη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος