FOLLOW US: facebook twitter

46χρονος αυτοκτόνησε στην παραλία Ταξιαρχών

Ημερομηνία: 12-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

paralia-taxiarxwn

Πήρε τηλέφωνο την αδερφή του πριν αυτοκτονήσει

Ήταν όλα προσχεδιασμένα… Τίποτα δεν φαίνεται να ήταν ικανό να αποτρέψει αυτό που είχε μπει στο θολωμένο και απελπισμένο του μυαλό… Ένας 46χρονος από την περιοχή της Ζαχάρως που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα και είχε έλθει για λίγες ημέρες στο χωριό του, έβαλε τέλος στη ζωή του, με μια σφαίρα… στην παραλία των Ταξιαρχών. Όπως προέκυψε από την αστυνομική διερεύνηση της υπόθεσης, είχε αποφασίσει βήμα – βήμα τι θα κάνει και είχε φροντίσει να μην «ταλαιπωρήσει» τα αδέρφια του, με το να τον αναζητούν με αγωνία, όταν πλέον είχαν περάσει οι ώρες χωρίς να δώσει σημεία ζωής.

Ο τραγικός αυτόχειρας, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου τα μεσάνυχτα της Κυριακής, μετέβη στην παραλία των Ταξιαρχών Ζαχάρως, σε ένα σημείο που συνήθιζε να πηγαίνει για κυνήγι με τον αδερφό του. Όταν έφτασε εκεί, δεν βγήκε από το αυτοκίνητο. Επικοινώνησε τα μεσάνυχτα με την αδερφή του. Παγωμένη τον άκουσε να την ενημερώνει πως θα αυτοκτονήσει σε λίγο και πως θα βρίσκεται σε αυτό το σημείο ώστε να ειδοποιήσει την Αστυνομία και τον αδερφό τους, να τον βρουν. Μάταια η τρομοκρατημένη γυναίκα προσπάθησε να τον αποτρέψει… Έκλεισε το τηλέφωνο, έκανε τις τελευταίες σκέψεις και πυροβόλησε στον κρόταφο με ένα πιστόλι.

Τα αδέρφια του μαζί με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Ζαχάρως, έφτασαν στο σημείο λίγες στιγμές αργότερα… Όμως όλα είχαν τελειώσει. Τον βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος πεσμένο στο κάθισμα του συνοδηγού. Εκεί υπήρχε και ένα τετράδιο με κάποιες τελευταίες σκέψεις αποτυπωμένες στο χαρτί… Το αίμα όμως είχε αλλοιώσει τα πάντα και πολύ δύσκολα φαινόταν το περιεχόμενο του. Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κρεστένων. Εκεί οι γιατροί περιορίστηκαν στο να διαπιστώσουν το θάνατό του.

Ο αυτόχειρας σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν παντρεμένος. Διατηρούσε ένα περίπτερο στην περιοχή της Πετρούπολης και φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, τα οποία προφανώς τον οδήγησαν στην πράξη απελπισίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος