FOLLOW US: facebook twitter

40 χρόνια Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός

Ημερομηνία: 21-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά ήταν το 2019 για το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο ετήσιο συνέδριο συνεργατών του Δικτύου. Για το 2020, η αλυσίδα διατηρεί τους αναπτυξιακούς της στόχους, πάντα με τον πελάτη στο επίκεντρο. Το φετινό συνέδριο συνέπεσε χρονικά με τη συμπλήρωση 40 χρόνων επιτυχημένης πορείας της μάρκας ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην ελληνική αγορά.Από ένα κατάστημα πώλησης μπαταριών το 1980 στο κέντρο της Αθήνας,τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μετεξελίχθηκαν στο μεγαλύτερο retail δίκτυο τεχνολογίας στην Ελλάδα και ένα από τα πιο ισχυρά και αγαπημένα brands.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, από το βήμα του συνεδρίου, αναφέρθηκεστην επιτυχημένη πορεία της αλυσίδας όλα αυτά τα χρόνια, στη συμβολή της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην ανάπτυξη του Ομίλου ΟΤΕ, αλλά και στη σημασία του Δικτύουγια τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας.  Ξεχωριστή στιγμή του συνεδρίουήτανη παρουσία του επιχειρηματία, κ. Πάνου Γερμανού,ιδρυτή τηςαλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ο οποίος μοιράστηκε με το κοινό σημαντικές στιγμές από την πορεία του.

Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Ισχυρές επιδόσεις το 2019

Tο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ πέτυχε και το 2019 ενίσχυση των πωλήσεων τόσο των υπηρεσιών COSMOTE, όσο και των προϊόντων τεχνολογίας.

Σημαντική άνοδος σημειώθηκε στην κατηγορία των wearables, όπου οι πωλήσεις διπλασιάστηκαν σε σχέση με πέρυσι, ενώ ενισχύθηκαν και οι πωλήσεις των τηλεοράσεων, τα  gaming και τα laptops, ενώ ενισχύθηκαν και οι πωλήσεις smartphones, ιδίως στα δημοφιλή οικονομικά μοντέλα.

Για το 2020, στόχοι της αλυσίδας παραμένουν η ανάπτυξη, η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση σε όλα τα σημεία επαφής με τον πελάτη, η ενίσχυση τηςdigital εμπειρίαςτου, και η περαιτέρω διεύρυνση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος