FOLLOW US: facebook twitter

40 πολύτιμες φιάλες αίματος από το Κατάκολο: Με μεγάλη συμμετοχή η εθελοντική αιμοδοσία στο επίνειο του Πύργου

Ημερομηνία: 19-03-2019 | Συντάκτης:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή η 33η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Κατάκολο από το Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Κατακόλου και τον σταθμό αιμοδοσίας του Νοσοκομείο Πύργου, συγκεντρώνοντας 40 πολύτιμες μονάδες αίματος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Κατακόλου και ιεράς του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου π. Παναγιώτης Αθανασόπουλος, ανέφερε ότι η μεγάλη συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών και κυρίως νέων ανθρώπων, τους  κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. «Κι εμείς  με αγάπη και ζήλο θα συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια, να είμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας, που έχουν ανάγκη από αίμα». Μάλιστα προέτρεψε όλους όσους αδικαιολόγητα φοβούνται να δώσουν αίμα, να αιμοδοτήσουν γιατί έτσι βοηθούν συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και τα νοσοκομεία μπορούν να έχουν επάρκεια αίματος.

Τους εθελοντές αιμοδότες υπέβαλλε στον απαραίτητο ιατρικό προληπτικό έλεγχο η διευθύντρια του σταθμού αιμοδοσίας Έλσα Ζαχαριαδάκη  η οποία ευχαρίστησε τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών του Κατακόλου και όλους τους αιμοδότες για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που δείχνουν απέναντι στον συνάνθρωπο και έρχονται αθρόα και τόσο ευχάριστα να αιμοδοτήσουν.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με την συμβολή των νοσηλευτών του Νοσοκομείου Πύργου Ράνιας Μπαρλαμά, Γωγώς Παρασκευά και Γιώργου Βενιζέλου, ενώ πέρα από τους πολίτες του Κατακόλου αιμοδότησαν και αιμοδότες από την ευρύτερη περιοχή του Πύργου και το Γούμερο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος