FOLLOW US: facebook twitter

3ος Δίβρις hard trail race 2021 με δύο συναρπαστικές ορεινές διαδρομές!

Ημερομηνία: 20-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχές ο χθεσινός αγώνας για τους φίλους του βουνού και του ορεινού τρεξίματος στα Λάμπεια Όρη από τον Ε.ΟΣ Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας

Ραντεβού στην πανέμορφη Δίβρη και στα Λάμπεια όρη, ονομασία που επικράτησε ως αποτέλεσμα της αντανάκλασης του ήλιου πότε στο χιόνι και πότε στις γυμνές από βλάστηση κορυφές του όρους, έδωσαν  χθες  πάνω από 200 φίλοι του βουνού  και του ορεινού τρεξίματος, που συμμετείχαν στην διοργάνωση του 3ου ΔΙΒΡΙΣ hard trail race 2021’’που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας. Οι συμμετοχές ήταν πολλές και ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές και εν μέσω και πάλι πανδημίας, οι φίλοι του ορεινού τρεξίματος ήταν όλο εκεί με κάτι κοινό, την αγάπη για το τρέξιμο και το βουνό, ακολουθώντας δύο συναρπαστικές διαδρομές ανάλογα με την αντοχή τους.

Έτσι, η  εκκίνηση δόθηκε χθες  στις 9 το πρωί στη σκιά των Λάμπειων όρεων, στην κεντρική πλατεία της Δίβρης και για τις δύο διαδρομές που προβλέπει η διοργάνωση. την 1η των 31,1 χιλιομέτρων στις 9 το πρωί, μια δύσκολη διαδρομή 8 και πλέον ωρών για έμπειρους δρομείς αντοχής και μια μικρότερη των 9,3 χιλιομέτρων  όπου οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν σστις 10 το πρωί και που είχε και τις περισσότερες συμμετοχές.  Να σημειώσουμε  εκ της διοργάνωσης, δικαίωμα συμμετοχής  είχαν μόνο εμβολιασμένοι και νοσήσαντες εξαμήνου καθώς και όσοι είχαν υποβληθεί σε ράπιντ ΄΄η μορακό τέστ 48 ωρών με αρνητικό αποτέλεσμα.

Λάμπεια όρη ή όρος Λάμπεια ή Λάμπειο, ονομασία που 10 και σήμερα για τις εκκινήσεις των 2 συναρπαστικών διαδρομών του ”Δίβρις htr”.

Οι πρώτοι δρομείς  επέστρεψαν στις 3 περίπου το μεσημέρι όπου λίγη ώρα  αργότερα ακολούθησαν οι βραβεύσεις και οι απονομές των επάθλων. Στο 3οΔΙΒΡΙΣ hard trail race 2021’’,  συμμετείχε και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος ως δρομέας.

Στο 3οΔΙΒΡΙΣ hard trail race 2021’’,  συμμετείχε και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος ως δρομέας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος