Η τρίτη ημέρα του 3oυ Goalkeeping Summer Camp ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, έχοντας κεντρικό προσκεκλημένο τον έμπειρο προπονητή τερματοφυλάκων της AL QADIAH FC Γιώργο Φουσέκη, ο οποίος μοιράστηκε με τους συμμετέχοντες πολύτιμες γνώσεις και σύγχρονες προπονητικές μεθόδους.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ομιλία, απαντώντας στις ερωτήσεις των παιδιών και μεταφέροντάς τους σημαντικές συμβουλές για τη θέση του τερματοφύλακα, αλλά και για τη νοοτροπία που απαιτείται ώστε να εξελιχθούν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Παράλληλα, η ψυχολόγος – παιδοψυχολόγος Παναγιώτα Παπακωνσταντοπούλου πραγματοποίησε μια εξαιρετικά χρήσιμη ενημερωτική συνάντηση με τους αθλητές και τους γονείς τους, αναδεικνύοντας τον καθοριστικό ρόλο της ψυχολογίας στην αθλητική ανάπτυξη και την καθημερινότητα των παιδιών.

Στη συνέχεια, οι μικροί τερματοφύλακες φόρεσαν τα γάντια τους και μπήκαν στο γήπεδο, όπου ακολούθησε μια απαιτητική αλλά απολαυστική προπονητική ενότητα υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου της Ακαδημίας, Ανδρέα Αντωνόπουλου, με την πολύτιμη συμβολή των προπονητών της GoalKeeper School Academy.

H Goalkeeper School Academy ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Φουσέκη και την Παναγιώτα Παπακωνσταντοπούλου για την παρουσία τους, τις πολύτιμες γνώσεις και την έμπνευση που προσέφεραν στους μικρούς τερματοφύλακες.

Σήμερα, Παρασκευή, το καμπ ολοκληρώνεται με τον Δημήτρη Κυριακίδη, προπονητή τερματοφυλάκων της U-17 του ΠΑΟΚ, που θα παραστεί στο Goalkeeping Summer Camp για τρίτη συνεχή χρονιά.