FOLLOW US: facebook twitter

38ο Ολυμπιακό Ράλλυ 2017: Στην τελική ευθεία

Ημερομηνία: 30-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

olympiako-rally

Το Σάββατο η πανηγυρική εκκίνηση, την Κυριακή ο αγώνας

Το 38ο Ολυμπιακό Ράλλυ 2017 έχει μπει στην τελική ευθεία διεξαγωγής του.

Τα 29  πληρώματα θα ριχτούν στην μάχη με τα χρονόμετρα στις ειδικές διαδρομές του 38ου Ολυμπιακού Ράλλυ, στις φιλόξενες ορεινές πλαγιές των ηλειακών βουνών. Θεατές θα είναι όλοι οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ηλεία και όχι μόνο, που αναμένεται να παρακολουθήσουν πλούσιο θέαμα.

Το προσεχές Σάββατο 1 Απριλίου από τις 4μ.μ. έως τις 7μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος  στο « Ι. ΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ»  και την ίδια μέρα στις 8.30μ.μ., στην κεντρική πλατεία του Πύργου, η πανηγυρική εκκίνηση – παρουσίαση των πληρωμάτων – αυτοκινήτων. Την Κυριακή 2 Απριλίου το πρωί, όλοι οι φίλαθλοι θα μεταβούν στις ειδικές διαδρομές  Φολόης και Νεμούτας για να παρακολουθήσουν τις μάχες των οδηγών.

Τα ηλειακά πληρώματα

Τα ηλειακά πληρώματα είναι έντεκα και θα δώσουν τη δική τους μάχη για ένα καλό πλασάρισμα στις κατηγορίες τους αλλά και στη Γενική.

Συγκεκριμένα είναι τα εξής: ο Μπαντούνας με συνοδηγό τον Σούκουλη της ΑΛΑΚ, οι Λαϊνόπουλος-Παπαδόπουλος, Τζέμος-Αγγελόπουλος, Κομιώτης-Πετρόπουλος, Καρακίτσος-Παρασκευόπουλος, Δρίβαλος-Χριστόπουλος, Παπαχριστόπουλος-Γοναμης, Ανδριόπουλος-Φωτεινογιαννόπουλος, Πανούτσος-Δημάκος, Καραγκούνης-Κωνσταντόπουλος και Μπόμπης-Χαραλαμπόπουλος.

Μετά την ολοκλήρωση  του αγώνα, στις 4.30μ.μ. στο Δημαρχείο Αρχ. Ολυμπίας,  θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων στους νικητές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος