FOLLOW US: facebook twitter

37χρονος προμήθευε κοκαΐνη & ηρωίνη επιχειρηματίες σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

Ημερομηνία: 27-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Προφυλακιστέος 37χρονος που συνελήφθη στην Πάτρα για εμπόριο ναρκωτικών


Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες, μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 37χρονος έμπορος ναρκωτικών, που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη μαζί με ένα ακόμη άτομο σε επιχείρηση της αστυνομίας στην Πάτρα.

Αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως ο δράστης προμήθευε κοκαΐνη σε πατρινούς επιχειρηματίες και καταστήματα αναψυχής, στοιχεία που προκύπτουν τόσο από την τηλεφωνική του συσκευή, όσο και από ραντεβού που πραγματοποιούσε κατά τη διάρκεια της παρακολούθησής του από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, πριν από την επιχείρηση της σύλληψής του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης, αλβανικής καταγωγής, παρέδιδε ποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης σε επιχειρηματίες και καταστηματάρχες της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ τις ποσότητες ναρκωτικών τις μετέφερε στην Πάτρα από την Αθήνα.
Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν “στενά” τον 37χρονο, ο οποίος όπως φαίνεται είχε δημιουργήσει στην Πάτρα ένα υποκατάστημα διακίνησης ναρκωτικών αποκομίζοντας μεγάλα οικονομικά οφέλη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος