FOLLOW US: facebook twitter

34χρονη από τον Πύργο σε κρίσιμη κατάσταση στο «Τζάνειο»

Ημερομηνία: 28-05-2021 | Συντάκτης:
Νοσηλεύεται με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ ο ΕΟΦ εξέδωσε κίτρινη κάρτα διερεύνησης του περιστατικού αφού προ ημερών είναι εμβολιαστεί με AstraZeneca

Μάχη για τη ζωή της δίνει στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά όπου έχει διακομισθεί, 34χρονη από τον Πύργο, κόρη γνωστού αυτοδιοικητικού στο δήμο Ζαχάρως, η οποία υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό και είναι σε αρκετά σοβαρή κατάσταση. Η κοπέλα πριν από λίγες μέρες είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι το εγκεφαλικό – το οποίο προήλθε από αιμορραγία και όχι από θρόμβωση – οφείλεται στο εμβόλιο. Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΕΟΦ εξέδωσε “κίτρινη κάρτα” για το περιστατικό προκειμένω να διερευνηθεί περαιτέρω η περίπτωση της 34χρονης και αν εξακριβωθεί αν το αιμορραγικό εγκεφαλικό σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χορήγηση του εμβολίου της Astra zeneca.

Η κοπέλα πριν από ένα περίπου 15νθήμερο εμβολιάστηκε στο Νοσοκομείο Πύργου και τις τελευταίες ημέρες αισθανόταν ζαλάδες και ιλίγγους και πίστευε πως αυτό μπορεί να ήταν συνέπεια της εργασίας της. Προχθές το πρωί οι οικείοι της την μετεφεραν  εσπευσμένα στο νοσοκομείο Πύργου καθώς τα συμπτώματα άρχισαν να γίνονται πολύ έντονα και εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις ότι είχε υποστεί αιμορραγικό επεισόδιο. Αμέσως  διασωληνώθηκε και μπήκε στην ΜΕΘ Πύργου μέχρι να βρεθεί άλλη ΜΕΘ Νοσοκομειου της Αθήνας που να μπορεί να έχει την υποστήριξη νευροχειρουργών και κατάλληλου ιατρικού μηχανολογικού εξοπλισμού κι έτσι τελικά από χθες νοσηλεύεται στο Τζάνειο. Η κατάσταση της αν και δείχνει βελτιωμένη παραμένει κρίσιμη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος