FOLLOW US: facebook twitter

32 Χρόνια μαζί

Ημερομηνία: 11-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

proini-1fyllo

“Δε ζυγιάζω, δε μετρώ, δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι”

 Νίκος Καζαντζάκης

Οι επέτειοι και τα γενέθλια, συνήθως έχουν ένα χαρακτήρα γιορτινό. Πολλές ευχές, μεγάλα και απλόχερα λόγια που συνοδεύονται με όνειρα και θετική σκέψη.  Στην δική μας όμως περίπτωση, εμείς για τα 32α γενέθλια της Πρωινής, κρατάμε δύο πράγματα. Τα όνειρα και την θετική σκέψη, με όπλο, την πένα μας και την πολύ δουλειά. Καιροί για… γιορτές δεν υπάρχουν!

Η Πρωινή εκδόθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβρη του  1984 και φέτος βαδίζουμε πλέον στα… χρόνια του Χριστού,  σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την χώρα και το νομό μας, όπου η κοινωνία ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά. Έκτοτε,  η εφημερίδας μας εκδίδεται χωρίς διακοπή με τον ίδιο τίτλο καταγράφοντας με τόλμη και αντικειμενικότητα τον παλμό της κοινωνίας. Τα μεγάλα γεγονότα, τις πολιτικές εξελίξεις, τα πολιτιστικά δρώμενα, την αθλητική επικαιρότητα,  τους κοινωνικούς αγώνες της τοπικής κοινωνίας, και ολόκληρης της χώρας. Η Πρωινή ποτέ δεν επέλεξε τα εύκολα, πάντα ο ανήφορος ήταν ο δρόμος της!

Στην διάρκεια της 32χρονης πορείας της κατέγραψε όλα τα μικρά και τα μεγάλα γεγονότα που συνθέτουν την ιστορία αυτού του τόπου. Είναι  ένα κομμάτι της ιστορίας της Ηλείας και έχει ένα σημαντικό μερίδιο στην ενημέρωση του κοινού που το έχει κατακτήσει με την συνέπεια της απέναντι στα προβλήματα των απλών ανθρώπων. Είναι πάντα κοντά στους εργαζόμενους, στους μικρομεσαίους, στους επαγγελματίες, στους αγρότες, στους συνταξιούχους, στους νέους ανθρώπους, στον καθημερινό μόχθο όσων πασχίζουν να επιβιώσουν , συνεπής στις αρχές τους δικαίου, της εντιμότητας, της ίσης μεταχείρισης,  της αντικειμενικής ενημέρωσης. Είναι η ΦΩΝΗ ΟΛΩΝ!

Ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας, στο πέρασμα αυτών των χρόνων,  εκσυγχρονίστηκε,  απέκτησε το δικό της site στο διαδίκτυο, βελτιώθηκε σε όλα τα επίπεδα και εμπλουτίστηκε με νέες στήλες, με άρθρα, σχόλια και  ένθετα για πολλές κατηγορίες γεγονότων  και επαγγελματιών, σε μια εποχή μάλιστα όπου τα νέα επαγγελματικά εγχειρήματα έχουν ένα πολλαπλό κόστος.

Κι όλα αυτά χάρις στην εμπιστοσύνη των αναγνωστών μας που είναι και η δύναμή μας. Πασχίζουμε καθημερινά να κρατήσουμε την Πρωινή στην πρώτη γραμμή της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης, στον παλμό των γεγονότων.

Συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τα συμφέροντα αυτού του τόπου, της δικής μας Ηλείας και των πολιτών της.  Πιστοί στις ίδιες αρχές της πρώτης ημέρας της κυκλοφορίας μας…

O Εκδότης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος