FOLLOW US: facebook twitter

32η Εμποροπανήγυρη Στρεφίου: Τελευταίες πινελιές πριν την έναρξη

Ημερομηνία: 13-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Ανοίγει αύριο τις πύλες του, την Κυριακή τα εγκαίνια

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την 32η Εμποροπανήγυρη Στρεφίου, που ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας. Τα λαμπρά εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα, ενώ μια μέρα νωρίτερα ανοίγουν οι πύλες στο γνωστό εκθεσιακό χώρο που συγκεντρώνει κάθε χρόνο λήθος κόσμου από όλη την Ηλεία αλλά και τη γειτονική Μεσσηνία.

Το κοινό μπορεί να βρει στους πάγκους των μικροπωλητών πληθώρα προϊόντων για κάθε χρήση, αλλά επίσης γλυκίσματα με κορυφαίους κυρίως λουκουμάδες και ζαχαρώδη, λούνα πάρκ για παιχνίδι που θα λατρέψουν τα παιδιά και βραδιές με λαϊκό πρόγραμμα για τη διασκέδαση του κόσμου.

Η εγκατάσταση είναι αναβαθμισμένη και ασφαλής ως προς την κατασκευή, βελτιώνοντας κατά πολύ τις συνθήκες στο χώρο, πλέον ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η Γ.Γ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαιθρίων Μικροπωλητών, Κατερίνα Καντεράκη, μιλώντας για τη φετινή διοργάνωση, τόνισε πως γίνεται σε συνεργασία με την Ομοσπονδία. «Θα είναι μια επιτυχημένη διοργάνωση και για το δήμο και για τους μικροπωλητές.

Ο καιρός θα είναι σύμμαχός μας φέτος. Ο κόσμος θα βρει στην εμποροπανήγυρη, μεγάλη γκάμα προϊόντων, σε πολύ καλές τιμές, από Έλληνες βιοτέχνες, προϊόντα άριστης ποιότητας, αλλά και γλυκά όπως λουκουμάδες, ζαχαρώδη, χαλβάδες, επίσης παιχνίδια, μικροαντικείμενα και ότι χρειάζεται ένα σπίτι.

Αλλά έχει στηθεί και ένα μεγάλο λούνα πάρκ για τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων που τηρεί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας. Τα βράδια θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με γνωστούς καλλιτέχνες, που περιμένουν το κοινό να διασκεδάσει. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά και τα πάρκινγκ για τα οχήματα».

Να σημειώσουμε ότι και φέτος η συμμετοχή των μικροπωλητών είναι μεγάλη από όλη την Ελλάδα και οι ίδιοι ευελπιστούν να πάνε καλά και το καταναλωτικό κοινό να τους προτιμήσει για ακόμα μια χρονιά και να κάνει τα ψώνια του σε έναν όμορφο και πολιτισμένο χώρο και κυρίως σε πολύ καλές τιμές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος