FOLLOW US: facebook twitter

31 χθες τα νέα κρούσματα στην Ηλεία

Ημερομηνία: 01-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Υγεία
-Στα ύψη παραμένουν θάνατοι, κρούσματα και διασωληνώσεις σε όλη τη χώρα
-Παραμένει στο «κόκκινο» η κατάσταση στο Νοσοκομείο Πύργου

Μπορεί η κυβέρνηση να δρομολογεί χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων, ωστόσο η πανδημία συνεχίζει ακάθεκτη –και μέχρι στιγμής, ανεξέλεγκτη– την εξάπλωσή της σε όλη τη χώρα.  Χθες, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου Covid-19 που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.616, με τον συνολικό αριθμό των μολύνσεων να ξεπερνά τις 263.689.

Παράλληλα, καταγράφηκαν άλλοι 76 νέοι θάνατοι ασθενών, με τον συνολικό αριθμό θυμάτων από την έναρξη της επιδημίας να αγγίζει πλέον τους 8.093. Το 95,7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Εξάλλου, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι πλέον 739 (63,7% άνδρες), με τα νοσοκομεία της χώρας να παραμένουν στο «κόκκινο

Στην Ηλεία, εξακολουθεί να είναι ανοδική η πορεία των κρουσμάτων, χθες είχαμε άλλα 31 ελαφρώς πιο βελτιωμένη η κατάσταση από την Τρίτη που φτάσαμε τον αριθμό ρεκόρ των 51 κρουσμάτων. Το Νοσοκομείο του Πύργου εξακολουθεί να είναι στο «κόκκινο» με την κλινική κόβιντ να έχει πλέον «φουλάρει», ωστόσο χθες δόθηκαν και κάποια εξιτήρια  και αργά το απόγευμα υπήρχαν και από ένα κενό κρεβάτι σε κάθε μια από τις δύο πτέρυγες που νοσηλεύουν συνολικά 31 ασθενείς, κατάσταση όμως που διαρκώς αλλάζει ανάλογα με την σοβαρότητα των ατόμων που νοσούν και που χρήζουν νοσηλείας. Οι θετικοί ασθενείς πάντως μεταφέρθηκαν από το χώρο των «υπόπτων» κρουσμάτων στην κλινική κόβιντ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος