FOLLOW US: facebook twitter

3.000 κόσμου αποθέωσαν τους Βρεττό και Ίμβριο!

Ημερομηνία: 19-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

vrettos-figaleia2

Sold out η μεγάλη συναυλία στη Νέα Φιγαλεία

Σε ένα πάρτι διασκέδασης που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ο Ηλίας Βρεττός και ο Πέτρος Ίμβριος ξεσήκωσαν τους 3.000 θεατές που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 10 Αυγούστου στη Νέα Φιγαλεία για να διασκεδάσουν στους ρυθμούς των επιτυχιών των δυο μεγάλων λαϊκών καλλιτεχνών.

imbrios-figaleia

Μια πραγματικά υπέροχη βραδιά που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Φιγαλείας σε συνεργασία με το ‪#‎ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Τους δυο τραγουδιστές συνόδεψε στη σκηνή η γνωστή για την δεξιοτεχνία της και τις ικανότητές της στο βιολί και το τραγούδι Γεωργία Ράππου. Το πρόγραμμα ξεκίνησε η ταλαντούχα ανερχόμενη Δήμητρα Μυλωνά. Ο κόσμος γέμισε από νωρίς το χώρο της εκδήλωσης, κυρίως με νεολαία από όλη τη Νότια Ηλεία και τη Βόρεια Μεσσηνία, για να ακούσει και να δει από κοντά τους δυο καλλιτέχνες που έχουν δεκάδες επιτυχίες στο χώρο της μουσικής.

vrettos-figaleia

Κόσμος από Ζαχάρω – Κυπαρισσία – Μεγαλόπολη – Κρέστενα – Πύργο – Ανδρίτσαινα – Φιλιατρά – Καλλιθέα – Γαργαλιάνους και άλλες περιοχές έδωσε το «παρών». Άλλωστε η χαμηλή τιμή εισόδου αλλά και οι ελάχιστες τιμές στα αναψυκτικά, «τράβηξαν» τον κόσμο που στήριξε την μουσική αυτή βραδιά. Τόσο ο Ηλίας Βρεττός όσο και ο Πέτρος Ίμβριος έβαλαν φωτιά στη πίστα με εκατοντάδες παρευρισκόμενους να χορεύουν στους ρυθμούς μεγάλων επιτυχιών μέχρι τα ξημερώματα.

vrettos-imbrios-figaleia

Μάλιστα δεν έλειψαν οι στιγμές όπου οι δυο καλλιτέχνες «πολιορκήθηκαν» από νεαρούς θαυμαστές και νεαρές θαυμάστριες για να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες ενώ οι φωτογραφίες που τράβηξε ο Ηλίας Βρεττός από το stage κάνουν το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Instagram).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος