FOLLOW US: facebook twitter

3ος Αγώνας Δρόμου Κων. Πίμπας την Κυριακή από την Αθλητική Ένωση Λεχαινών

Ημερομηνία: 28-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Τον 3ο Αγώνα Δρόμου Κων. Πίμπα, που γίνεται στην μνήμη του παλαιού εφόρου και προπονητή της ΑΕΛ, διοργανώνει και φέτος  η Αθλητική Ένωση Λεχαινών. Ο αγώνας στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν άτομα όλων των ηλικιών, θα διεξαχθεί την Κυριακή με ώρα έναρξης 9.00 και λήξης- μαζί με τις απονομές- περίπου στις 11.30. Τη διοργάνωση υποστηρίζει το ΝΠΔΔ Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Ο κύριος αγώνας θα είναι τα 10000μ για Άνδρες και Γυναίκες με διαδρομή Γυμνάσιο Νεοχωρίου, Στρούσι, Ανδραβίδα, Πλατεία Λεχαινών. Παράλληλα θα γίνει αγώνας 4500χλμ για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου με διαδρομή Πλατεία Ανδραβίδας- Πλατεία Λεχαινών και αγώνας 2000μ για Μαθητές Δημοτικού με διαδρομή Γυμναστήριο ΑΕΘΛΕΙΟΝ – Πλατεία Λεχαινών.

Παράλληλα θα διοργανωθεί «διαδρομή δυναμικού βαδίσματος Ανδραβίδα- Λεχαινά» καθώς και αγώνας γονιός-παιδί για παιδιά μικρότερης ηλικίας που θα συμμετέχουν συνοδευόμενα από ένα γονέα.

Οι κατηγορίες που έχουν ορίσει είναι: 10000μ Ανδρών – Γυναικών (18-35ετών,36-49 ετών,50+ετών),4500μ για Μαθητές, μαθήτριες Γυμνασίων, μαθητές-μαθήτριες Λυκείων, 2000μ για μαθητές και μαθήτριες  Α,Β-Γ,Δ και Ε,ΣΤ τάξης δημοτικού. Θα υπάρχουν συνολικά 16 διαφορετικές αγωνιστικές κατηγορίες.

Για την περιπατητική διαδρομή και τον αγώνα γονέας-παιδί δε θα υπάρξει χρονομέτρηση και κατάταξη αλλά μόνο ηθική επιβράβευση. Έχει επίσης προβλεφτεί η απονομή αναμνηστικού μεταλλίου και διπλώματος για όλους τους συμμετέχοντες κι επίσης βράβευση με Κύπελλο και μετάλλιο για τον πρώτο κάθε κατηγορίας και μετάλλιο για τον δεύτερο και τον τρίτο.

Με βάση την επιτυχία των δύο προηγούμενων διοργανώσεων και το ενδιαφέρον που ήδη έχει εκδηλωθεί οι διοργανωτές αναμένουν μεγάλο αριθμό συμμετοχών, διπλάσιο από τον περσινό (περίπου 150 συμμετοχές).  Για τον αγώνα των 10000μ υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από πολλές περιοχές του Νομού Ηλείας και την Πάτρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος