FOLLOW US: facebook twitter

2ο Τουρνουά Παλαιμάχων «Αγία Σοφία»: Νικήτρια η Δάφνη-Βραβεύτηκε ο Ανδρέας Χαντζής

Ημερομηνία: 12-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Αντίοχος και Τσάκωνας σήκωσαν το κύπελλο της Δάφνης, ως νικήτριας του τουρνουά.

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο από την ομάδα παλαιμάχων της Δάφνης Ανδραβίδας, το 2ο τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών «Αγία Σοφία», στο γήπεδο «Β. Μαρτζάκλης» της Ανδραβίδας. Πέρα από τους παλαίμαχους της Δάφνης πήραν μέρος οι παλαίμαχοι του Παναιτωλικού και της Προοδευτικής καθώς και η ομάδα επίλεκτων φίλων Αθηνών. Συμμετείχαν δηλαδή πολλοί ποδοσφαιριστές, που έχουν αγωνιστεί και στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες, σε ένα σπουδαίο τουρνουά με πολλά γκολ και θέαμα.

Η ομάδα παλαιμάχων της Δάφνης Ανδραβίδας.

Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε αυτή των παλαιμάχων της Δάφνης Ανδραβίδας, που νίκησαν στον τελικό τους επίλεκτους φίλους Αθηνών με 3-0, με χατ-τρικ του Καλομοίρη. Τα αποτελέσματα των ημιτελικών ήταν Δάφνη-Παναιτωλικός 3-0 (με δύο γκολ του Καλομοίρη και ένα του Τίγκα) και Επίλεκτοι Φίλοι Αθηνών-Προοδευτική 2-2 (επικράτησαν 4-2 στα πέναλτι οι Επίλεκτοι Φίλοι Αθηνών).

Στο πλαίσιο του τουρνουά βραβεύτηκε ο παλαίμαχος άσος, προπονητής και παράγοντας της Δάφνης, Ανδρέας Χαντζής, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Ανδραβίδας. Το τουρνουά διεξήχθη με την υποστήριξη του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Ο Ανδρέας Χαντζής με τον πρόεδρο της Δάφνης, Γιώργο Τσουραπά, τον συντονιστή της διοργάνωσης, Κώστα Αντίοχο και τον Γ.Γ. του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και πρώην πρόεδρο της Δάφνης, Κώστα Βαρβαρέσο.

Δάφνη: Ματλής, Ζύγουρας, Κλαμπάνος, Αλεξανδρόπουλος, Κυπριανός, Τίγκας, Μπαλάσκας, Τσελεπής, Αντίοχος, Τσάκωνας, Καλομοίρης, Αντωνόπουλος, Αγραπίδης, Κιτσάκης, Λούρμπας, Σταθόπουλος, Γκουτζουρης, Φραγκοπανάγος.

Ο Ανδρέας Χαντζής με τον αρχηγό και προπονητή των παλαιμάχων της Δάφνης, Παναγιώτη Τσάκωνα, τον Γιώργο Μουκέα και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Προοδευτικής.

Στιγμιότυπο πριν από την έναρξη του τουρνουά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος