FOLLOW US: facebook twitter

2ο Γυμνάσιο Πύργου: Eκδηλώσεις λήξης  διδακτικού έτους  

Ημερομηνία: 30-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

            

Τηρώντας  το υγειονομικό πρωτόκολλο, το 2ο Γυμνάσιο Πύργου πραγματοποίησε εκδηλώσεις σταδιακά και κυκλικά και ανά τάξεις, για την λήξη του σχολικού-διδακτικού έτους.         

            Ειδικότερα στις 27 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή,  τα  τμήματα της Γ΄ τάξης συμμετείχαν στην μαθητική Θεία λειτουργία στον Αγ. Νικόλαο Πύργου. Μόλις επέστρεψαν παρακολούθησαν ενημέρωση για τις γραπτές εξετάσεις του Ιουνίου, γιατί είναι η πρώτη φορά που θα εξεταστούν γραπτώς, μετά την ύφεση της πανδημίας. Στη συνέχεια παρακολούθησαν τον απολογισμό του ευρωπαϊκού προγράμματος του σχολείου, με τις συμμετέχουσες χώρες Ιρλανδία, Γερμανία, και Ολλανδία.

            Τα τμήματα της Β΄ Τάξης παρακολούθησαν, στο χώρο του Γυμναστηρίου, την παρουσίαση των ενδοσχολικών προγραμμάτων Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με θέματα: << Η ενέργεια στη ζωή μας >>, με συντονιστή καθηγητή τον Υπδντή του σχολείου κ. Ά. Λαμπρόπουλο, και <<Περί ανέμων και ….χαρταετών>>, με συντονίστρια καθηγήτρια την κ. Π. Ανδρουτσοπούλου.

          Στην συνέχεια μαθητές-τριες χόρεψαν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς με την καθοδήγηση της κ. Φ. Δανιελιάν.

            Επίσης παρακολούθησαν τον απολογισμό του προγράμματος Erasmus+ με θέμα: <<Participating is more important than…>>, με  συντονίστριες καθηγήτριες τις κ. Κ. Σακκά και Π. Ανδρουτσοπούλου, καθώς  και την συνέντευξη του Ολυμπιονίκη αθλητή του άλματος επί κοντώ Εμμ. Καραλή, που παραχωρήθηκε διαδικτυακά στους μαθητές-τριες του προγράμματος.

          Αργότερα παρακολούθησαν ενημέρωση για τις γραπτές εξετάσεις του Ιουνίου, γιατί είναι η πρώτη φορά που θα εξεταστούν γραπτώς, μετά την ύφεση της πανδημίας.

             Τα τμήματα της Α΄ Τάξης παρακολούθησαν ενημέρωση στις τάξεις τους  για τις γραπτές εξετάσεις του Ιουνίου, γιατί είναι η πρώτη φορά που θα εξεταστούν γραπτώς.

              Στη συνέχεια σε έκθεση Τεχνολογίας, στο χώρο του Γυμναστηρίου, οι μαθητές-τριες παρουσίασαν τα καλύτερα έργα που ετοίμασαν όλη την χρονιά στην διάρκεια του μαθήματος, με την καθοδήγηση του κ. Π. Τόγια. Οι μαθητές –τριες και των άλλων τάξεων, σταδιακά, επισκέφθηκαν και είδαν τα έργα των συμμαθητών –τριων τους.

              Ο Δντης του σχολείου κ. Γ. Κομιώτης ευχαρίστησε θερμά πέραν των ανωτέρω  διδασκόντων  και τους π. Θ. Χαμάλη και   Α. Παναγούλια για την συμμετοχή και προετοιμασία των δράσεων της λήξεως του σχολικού έτους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος