FOLLOW US: facebook twitter

2ο Γυμνάσιο Πύργου: Τιμητική εκδήλωση για αφυπηρέτηση εκπαιδευτικών

Ημερομηνία: 26-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

O Σύλλογος των καθηγητών του 2ου Γυμνασίου Πύργου αποχαιρετά με συγκίνηση τις συναδέλφους κ.κ.: Φραγκέσκου Ιωάννα, Υποδ/ντρια, Μπαρδοπούλου Κων/να και Παπαδοπούλου Χαρά, οι οποίες αφυπηρετούν κλείνοντας έναν κύκλο πολυετούς προσφοράς στο δημόσιο ελληνικό σχολείο.

Δραστήριες και ακούραστες εργάστηκαν με ευσυνειδησία, ήθος και ευγένεια, πάντα μετουσιώνοντας την εργασία σε χαρά  και αγάπη  για μαθητές και συναδέλφους. Σπουδαίες παιδαγωγοί υπηρέτησαν με συνέπεια και σεβασμό, σκορπίζοντας  γύρω τους πολιτισμό και φως, γιατί ξέρουν καλά ότι το να είσαι δάσκαλος δεν είναι επάγγελμα ….είναι ζωή.

Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε παραπάνω από συνάδελφοι, γίναμε οικογένεια, μοιραστήκαμε τις αγωνίες, τα προβλήματα  και τα όνειρα των μαθητών αλλά και τα δικά μας.

Θα μας λείψει το χαμόγελο και η θετική τους ενέργεια, η δύναμη και το χιούμορ τους. Χαιρόμαστε, όμως, που θα απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους με τις οικογένειες και τους φίλους τους, γιατί ξέρουμε πόσο δημιουργικές και πολυτάλαντες  είναι.

Ευχόμαστε να κρατήσουν την ψυχή τους νέα και να έχουν υγεία! Να μη μας ξεχάσουν και να μας επισκέπτονται γιατί το  σχολείο μας  θα είναι πάντα το δεύτερο σπίτι τους.

Ως γλυκιά ανάμνηση της μέρας αυτής, ο Σύλλογος των Διδασκόντων οργάνωσε μια λιτή τελετή και επέδωσε δια του Δντη κ. Γ. Κομιώτη, Υπδντη κ. Α. Λαμπρόπουλου και της αρχαιότερης καθηγήτριας κ. Ζ. Βασιλοπούλου  στις  απερχόμενες συναδέλφους αναμνηστική πλακέτα, επάργυρη εικόνα και πάπυρο με τις υπογραφές των καθηγητών του Σχολείου, ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την ευδόκιμη υπηρεσία και το έργο που επιτέλεσαν στο Σχολείο μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος