FOLLOW US: facebook twitter

2nd Goalkeeper Camp 2021: Ξεκίνησαν οι προπονήσεις

Ημερομηνία: 29-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με την συμμετοχή 50 μικρών και μεγάλων τερματοφυλάκων και την παρουσία έμπειρων και καταξιωμένων καλεσμένων ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μελιτσόπουλος Park το 2nd Goalkeeper Camp 2021.

Η πρώτη μέρα περιλάμβανε τεχνική με τα πόδια και επιθετική μεταβίβαση, με τους ταλαντούχους γκολκίπερς του Camp να ανταποκρίνονται εξαιρετικά σε μια πολύ σημαντική πτυχή της θέσης του τερματοφύλακα.

No description available.

Στο πλευρό των προπονητών του Camp, Παναγιώτη και Γιώργου Λαδά, βρέθηκαν κατά την πρώτη ημέρα οι:

– Γιώργος Γούνης: Σκάουτερ τερματοφυλάκων στο δίκτυο Ακαδημιών του Παναθηναϊκού στη Δυτική Ελλάδα και μέχρι πρότινος Προπονητής τερματοφυλάκων του Παναρκαδικού.

– Γιώργος Λαμπρόπουλος: Παλαίμαχος Τερματοφύλακας του Πανηλειακού και μετέπειτα Προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας του Πύργου.

– Γιάννης Καλλιακμάνης: Τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου με πρότερη παρουσία μεταξύ άλλων σε Πανηλειακό, Αστέρα Αμαλιάδας, Δόξα Ν. Μανωλάδας, Αχαϊκή.

Άπαντες στο team του 2nd Goalkeeper Camp 2021 ευχαριστούν θερμά τους συμμετέχοντες αθλητές και προπονητές, καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν στο Μελιτσόπουλος Park για την έναρξη του σεμιναρίου.

Φωτογραφίες: Κώστας Τσιχλιάς

No description available.

No description available.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος