FOLLOW US: facebook twitter

2nd Goalkeeper Camp 2021: Κάθε χρόνο και καλύτερο!

Ημερομηνία: 06-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου με τις βραβεύσεις και την φαντασμαγορική τελετή λήξης

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του 2nd Goalkeeper Camp 2021 στο γήπεδο Μελιτσόπουλου στην Μαραθιά, μιας διοργάνωσης που ξεκίνησε πέρυσι και ήρθε για να μείνει, λόγω της μεγάλης επιτυχίας που γνώρισε. Δεκάδες εκκολαπτόμενοι τερματοφύλακες συμμετείχαν και φέτος στο Camp και προπονήθηκαν για πέντε ημέρες υπό τις οδηγίες των αδερφών Λαδά, Παναγιώτη και Γιώργου,  αλλά και από άλλους καταξιωμένους τερματοφύλακες, από την Ηλεία και όχι μόνο, που αποδέχτηκαν την πρόσκληση των διοργανωτών και μετέδωσαν τις πολύτιμες γνώσεις τους στους γκολκίπερς του Camp.

Το Σάββατο, την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, διεξήχθη η καθιερωμένη διαδικασία των πέναλτι, ενώ ακολούθησαν βραβεύσεις και πλούσια δώρα για τους πρώτους νικητές. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν η ΕΠΣ Ηλείας για το γεγονός ότι το Camp για δεύτερη χρονιά έγινε υπό την αιγίδα της, ΠΑΟ Βάρδας και Αίας Γαστούνης για την παραμονή τους στη Γ΄ Εθνική, ο ΠΑΟΒ ως η πιο σταθερή ηλειακή ομάδα την τελευταία δεκαετία, ο Μίκι Τσίρκοβιτς για την προσφορά του στον ΠΑΟΒ και γενικά στο ηλειακό ποδόσφαιρο, ο πρόεδρος του Αίαντα, Γιώργος Μπίρμπας, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα ως τερματοφύλακας και για την προσφορά του στο ηλειακό ποδόσφαιρο, οι παλαίμαχοι τερματοφύλακες Νίκος Καπετανάκης, Λάμπης Γερακάρης καθώς και οι Νίκος Χατζηνικολάου, Νίκος Διαμαντάκος, ο Δημήτρης Αρβανίτης, που κρέμασε φέτος τα παπούτσια του, για την πολυετή δυναμική παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Αντώνης Χρυσανθακόπουλος ως προπονητής των Μικτών Ηλείας και για την μέριμνά του προς το Camp και τέλος ο γιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος για την τεράστια προσφορά του στο ηλειακό ποδόσφαιρο.

Η τελετή λήξης ήταν φαντασμαγορική με πολλά βεγγαλικά που έκαναν την νύχτα μέρα στον ουρανό του Melitsopoulos Park. To Camp διεξήχθη και φέτος υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ηλείας και παρών στην τελετή λήξης ήταν και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Άρης Κουλούρης, με την σύζυγό του Βίκυ και άλλα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης. Όπως επίσης παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού,  Ολυμπισμού και Εθελοντισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος