FOLLOW US: facebook twitter

2nd Goalkeeper Camp 2021: Για δεύτερο καλοκαίρι… γεγονός

Ημερομηνία: 02-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά την περσινή επιτυχία του 1ου Goalkeeper Camp, διοργανώνεται το φετινό καλοκαίρι η δεύτερη έκδοσή του. Από τις 28 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, στην ίδια τοποθεσία, στο γήπεδο Μελιτσόπουλου στη Μαραθιά, θα λάβει χώρα το 2ο Goalkeeper Camp, υπό την καθοδήγηση των εξαιρετικών τερματοφυλάκων Παναγιώτη και Γιώργου Λαδά.

Οι διοργανωτές εξέδωσαν ανακοίνωση με κάποιες λεπτομέρειες της διοργάνωσης:

«Το πρώτο και αρτιότερο Camp εκγύμνασης και τεχνικής κατάρτισης για την θέση του τερματοφύλακα στην Ηλεία έγινε πλέον θεσμός και επιστρέφει ανανεωμένο και έτοιμο να χαρίσει για δεύτερη διαδοχική χρονιά μια φανταστική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες! Με απόλυτο σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στα πρωτόκολλα και τις αναλυτικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Γ.Γ.Α. και δίνοντας μεγάλη έμφαση στον τεχνικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα του σεμιναρίου, οι εμπνευστές και εκπαιδευτές του Goalkeeper Camp, Παναγιώτης Λαδάς, Γιώργος Λαδάς και Παναγιώτης Παναγούτσος, ετοιμάζονται να υποδεχθούν και αυτό το καλοκαίρι ενδιαφερόμενους αθλητές κάθε ηλικίας, στο πιο άρτιο και επιμορφωτικό σεμινάριο που οργανώνεται στην Ηλεία αποκλειστικά για την θέση του τερματοφύλακα. Όπως και το 1st Goalkeeper Camp 2020, έτσι και η φετινή προσπάθεια θα πλαισιωθεί με σημαντικές παρουσίες και προσωπικότητες τόσο από τον χώρο του αθλητισμού όσο και από τον επιστημονικό τομέα, οι οποίοι με τις γνώσεις και την εμπειρία τους θα μεταλαμπαδεύσουν στους συμμετέχοντες όλα τα … μυστικά της θέσης! Φυσικά, ύστερα από την μεγάλη περσινή επιτυχία και την άψογη συνεργασία όλων των πλευρών, το 2nd Goalkeeper Camp 2021 δεν θα μπορούσε να αλλάξει … σπίτι, λαμβάνοντας εκ νέου χώρα στον πανέμορφο και εξαιρετικά διαμορφωμένο ιδιωτικό χώρο του κ. Μελιτσόπουλου στη Μαραθιά Ηλείας (Μελιτσόπουλος Park) από τις 28/6 έως τις 3/7. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται αυστηρά υπό την μορφή personal training και ως εκ τούτου θα τηρηθεί συγκεκριμένη σειρά προτεραιότητας για όσους ενδιαφερόμενους δηλώσουν συμμετοχή. Το Camp διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ηλείας και έχει την στήριξη όλων των ακαδημιών!

Υπεύθυνοι προπόνησης και εκγύμνασης: Παναγιώτης Λαδάς – Προπονητής τερματοφυλάκων (Παναχαϊκή), Γιώργος Λαδάς – Τερματοφύλακας (Ολυμπιακός Βόλου).

Υπεύθυνος διοργάνωσης και επικοινωνίας: Παναγιώτης Παναγούτσος – Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Γραμματειακής Υποστήριξης (ΠΑΟ Βάρδας), Μέλος των επιτροπών δ. σχέσεων και αναπτυξιακών ηλικιών της ΕΠΣ Ηλείας.

Πληροφορίες – εγγραφές:

Παναγιώτης Παναγούτσος – τηλ. 6975588965

Παναγιώτης Λαδάς – τηλ. 6984571494

Γιώργος Λαδάς – τηλ. 6983792157.

Σας περιμένουμε όλους να γίνουμε… 1! Γιατί η γνώση πρέπει να μοιράζεται, ώστε η δημιουργία να πηγαίνει μπροστά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος