FOLLOW US: facebook twitter

Εκδηλώσεις για παιδιά από την Κοιν. Επιχείρηση Δ. Ζαχάρως και το ΚΔΑΠ: Ψηφιακό πλανητάριο & θέατρο σκιών

Ημερομηνία: 26-05-2022 | Συντάκτης:

Διήμερο εκδηλώσεων διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ζαχάρως και το ΚΔΑΠ. Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Σάββατο 4 Ιουνίου στο Δημοτικό σχολείο Ζαχάρως και με το θέατρο Σκιών Χρήστος Καλπουζάνης. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, από τις 7.30 το απόγευμα έως τις 8.30 θα μπορούν τα παιδιά να παρακολουθήσουν Εργαστήριο θεάτρου σκιών που θα μάθουν πως κατασκευάζονται οι φιγούρες.

Στις 8.30 μμ θα ακολουθήσει παράσταση θεάτρου με δωρεάν είσοδο με τίτλο ¨Ταξίδι στο κέντρο της γης¨, βασισμένο στο γνωστό έργο του Ιούλιου Βερν σε διασκευή Χρήστου Καλπουζάνη. Ένας ερευνητής βρίσκει έναν χάρτη και πιστεύει ότι αυτός είναι ο δρόμος για την ευτυχία και συνοδοιπόρος του θα είναι σε αυτό το ταξίδι ο καραγκιόζης και κανείς δεν ξέρει αν θα φτάσουν στον προορισμό τους. Στην παράσταση γίνεται χρήση ψηφιακων σκηνικών και τεχνολογία animation.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, έπεται η συνέχεια με προβολές για παιδιά από το φορητό ψηφιακό πλανητάριο, εκδήλωση με τίτλο «ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ», από τις 10.30 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο αλλά απαραίτητη κράτηση εισιτηρίου για την είσοδο τους στο Πλανητάριο. Τα δωρεάν εισιτήρια τα παιδιά μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ζαχαρως. από 30/5 έως και 3/6 από τις 9 το πρωί ως τις μια το μεσημέρι, Οι προβολές που θα πραγματοποιηθούν είναι 12 με διαφορετική θεματολογία η κάθε μία, πάντα ωστόσο σχετική με το Σύμπαν


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος