FOLLOW US: facebook twitter

2η Ποδηλατάδα-Βόλτα στην πόλη μετά μουσικής!

Ημερομηνία: 30-05-2022 | Συντάκτης:

  • Συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής

Ο Δήμος Πύργου, το τμήμα Παιδείας, το τμήμα Αθλητισμού και το Γραφείο Εθελοντισμού διοργανώνουν την 2η Ποδηλατάδα, την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 και ώρα 20.00 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Βαρβάρας, όπου και θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το δημοφιλές συγκρότημα Banda Morena μετά το τέλος της διαδρομής.

  • Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν από τις προηγούμενες μέρες και συνεχίζουν να υποβάλλονται στο Γραφείο Εθελοντισμού (Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, 1ος όροφος) και στα Δημοτικά Σχολεία του Πύργου.

Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή διοργάνωση, ο Δήμος Πύργου καλεί μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου με μια μεγάλη βόλτα σε δρόμους της πόλης που θα χαρίσει ευεξία και χαρά.

Την ασφάλεια των συμμετεχόντων στη διαδρομή θα αναλάβει ο Φιλαθλητικός Όμιλος Πύργου. Στη διοργάνωση συμμετέχει ο σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Δ. Πύργου και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Δ. Πύργου.

  • Η διαδρομή που θα καλυφθεί είναι: Αθλητικό Κέντρο Αγ. Βαρβάρας (αφετηρία) – δεξιά προς Ρήγα Φεραίου – Ανωνύμου – Αγίου Σπυρίδωνα – δεξιά προς Σωκράτους – κυκλικός κόμβος προς Ελλήνων Ολυμπιονικών – Πλατεία Μεταξά Χαλικιάτικα – Μπελούση – Γορτυνίας – Αγ. Γεωργίου – κυκλικός κόμβος προς Γερμανού – Κολοκοτρώνη – Ρήγα Φεραίου – Αθλητικό κέντρο Αγ. Βαρβάρας (τερματισμός).

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα διανεμηθούν φώτα ποδηλάτων, μπλουζάκια και έπαινοι σε όλους τους συμμετέχοντες όπως και φρούτα και νερά στο χώρο του τερματισμού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος