FOLLOW US: facebook twitter

“2η Λευκή Νύχτα” το Σάββατο στην Ανδραβίδα

Ημερομηνία: 29-06-2022 | Συντάκτης:

Διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και ανοιχτή αγορά


Ο Eμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας δίνει ραντεβού το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 στην πόλη της Ανδραβίδας, διοργανώνοντας μια μεγάλη γιορτή Εμπορίου και Πολιτισμού, την «2η Λευκή Νύχτα» Ανδραβίδας, όπου οι εμπορικοί δρόμοι της πόλης θα μετατραπούν σε έναν απέραντο πεζόδρομο.
Οι επαγγελματίες της Ανδραβίδας θα συμμετέχουν στην εκδήλωση, παρέχοντας μεγάλες προφορές για το καταναλωτικό κοινό, κεράσματα και happenings. Διάφορες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα καθ όλη την διάρκεια της βραδιάς, ενώ μελωδίες θα ηχούν ως το ξημέρωμα, προσφέροντας άφθονη διασκέδαση στους καταναλωτές το βράδυ του Σαββάτου.

Στο πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν η Φιλαρμονική Ανδραβίδας ΑΡΙΩΝ, οι X SALTIBAGOS, οι TOYRLOU THE BAND που θα δώσουν συναυλία, ο Σύλλογος Φίλων Πολιτισμού “Η ΕΣΤΙΑ” με τα χορευτικά του, και ο Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Στόχος του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας αφενός η τόνωση της τοπικής αγοράς και η αύξηση της καταναλωτικής κίνησης σε μια δύσκολη περίοδο για το εμπόριο με την στήριξη όλων των καταστημάτων που συμμετέχουν στην 2η Λευκή Νύχτα και αφετέρου να προσφέρουν στον κόσμο στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας μέσα από τις πλούσιες εκδηλώσεις που ετοιμάζουν. Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο στην Ανδραβίδα, όπου θα χτυπά η καρδιά όλου του Ηλειακού κάμπου!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος